Single groepsreis Peru & de Inca's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

76 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 12-11-2018

Een geweldige ervaring en een to-do voor iedereen op z'n reisbestemmingslijstje :)

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 10-11-2018

Fantastische reis door een prachtig land!

De Inca Trail is een absolute aanrader voor iedereen met een goede conditie die houdt van wandelen en natuur. Een fantastische ervaring!

Lianne
8,3
Toegevoegd op: 10-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 10-11-2018

Eeen geweldige reis, met hele mooie hoogtepunten en een bijzonder landschap dat wisselt

Er is geen omschrijving ingevuld.

Eileen
9,0
Toegevoegd op: 10-11-2018

Indrukwekkend en geweldig

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 10-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 10-11-2018

Prachtige natuur en land. Ik heb de 4 daagse incatrail gelopen en het was soms pittig maar zeker de moeite waard. Heb/had geen ervaring met zo veel wandelen, maar als je sportief bent dan kan je dit wel aan. En als je twijfelt om de 4 daagse incatrail te lopen doe dan de 2 daagse trail als dat word aangeboden.

Joslyn
10,0
Toegevoegd op: 10-11-2018

door alle indrukken en ervaringen lijkt 't alsof je veel langer weg bent!

Deze reis is een absolute aanrader! Wat geweldig? Zo gevarieerd, zowel de ervaringen als het landschap! Ik zeg "DOEN"!!!!

Wendy
8,7
Toegevoegd op: 03-11-2018

Een fantastische en zeer afwisselende reis met een heerlijke groep.

Een afwisselende reis waar veel is te zien ook onderweg tijdens verplaatsingen. De bekende bezienswaardigheden zoals Macchu Picchu, Condors, Titicaca meer met bewoonde drijvende eilanden en figuren in de Nazca woestijn. Dieren als Lama's, Vizcaya's en Alpaca's. Bezoek eens een museum. Is in verschillende plaatsen mogelijk.

Hans
8,0
Toegevoegd op: 24-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.