Single groepsreis Peru & de Inca's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

71 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 08-12-2017

Een onwijsmooie vakantie, top

N.V.T.

Mw. S - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 07-12-2017

Gevarieerde reis met een hoog gehalte aan cultuur en natuur.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 05-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Stokkem-Dilsen
9,5
Toegevoegd op: 04-12-2017

Geweldige reis, zowel door het programma als door de supergezellige groep!

Mw. B - 'S-Hertogenbosch
10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Een zeer afwisselende en boeiende reis met een fantastische reisleidster.

Gisteren teruggekomen van een zeer boeiende en afwisselende reis door Peru. Niet alleen veel historie( de Inca- en pre Incatijd, fraaie oude Spaanse kerken, steden en dorpen, het wereldwonder Machu Picchu) maar ook de prachtige natuur was heel indrukwekkend. Zoals het woestijnlandschap, de woeste oceaan, de Cusco canyons, de Andes en de jungle in het Amazone gebied. En natuurlijk de Indianencultuur, zo interessant. Ik heb er allemaal enorm van genoten. Heel veel hulde voor onze reisleidster Ellen, zonder wie de reis lang niet zo interessant en goedlopend geweest zou zijn. Zij heeft heel veel verteld en was bijzonder attent voor iedereen.

Mw. F - Nederhorst Den Berg
9,5
Toegevoegd op: 04-12-2017

Een prachtige reis die de vele gezichten van Peru laat zien.

Deze reis is heel divers. Je komt allerlei soorten landschappen tegen zoals de kust, de woestijn, de Andes, het Titicacameer en de Heilige Vallei. En daarnaast komt er ook veel cultuur aan bod. Peru heeft me als land dan ook zeer verrast. Een echte aanrader!

Dhr. K - Oud-Beijerland
10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Mooi en gevarieerd programma, top organisatie en perfecte reisleiding

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Een overweldigende vakantie mogen beleven in een veelzijdig land, genoten van begin tot eind!

Een zeer gevarieerde en intensieve reis mogen beleven in Peru met als afsluiter de Inca trail. Wat een veelzijdig land is Peru, de diverse landschappen maar ook de bevolking en de afwisseling tussen natuur en cultuur! Door het hoge reistempo (iedere dag vroeg op) en de kennis en kunde van onze reisleidster hebben we veel mogen zien en beleven. Naast de excursies aangeboden door FOX, was het voor ons ook mogelijk om over de nazca lijnen te vliegen. Ook de hotels en het vervoer in Peru waren goed verzorgd. Een reis die zeker de moeite waard is!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Een fantastisch mooie reis!

Ik kan alleen maar enthousiast zijn over deze mooie reis. Zeer afwisselend, prima georganiseerd, leuke nette hotels, zoveel te zien. Peru is een prachtig land. De excursie met de zandbuggy's is zeker een aanrader! En ook de vlucht boven de Nazca lijnen is spectaculair maar hier moet je wel een stevige maag voor hebben. Hou er ook rekening mee dat dit een zeer intensieve en, door de hoogte, fysiek tamelijk zware reis is. Nog eens dank aan reisleidster Ellen voor de prima organisatie en al haar goede zorgen en dank aan al mijn reisgenoten voor de leuke sfeer binnen de groep!! Het was top! Mieke

Mw. M - Destelbergen
8,6
Toegevoegd op: 20-11-2017

Fantastische reis

Dhr. E - Almere
Terug naar boven