Single groepsreis Peru & de Inca's

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

66 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 27-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. L - Den Haag
10,0
Toegevoegd op: 26-03-2018

Een geweldige en onvergetelijke vakantie!

Deze vakantie was in een woord ge-wel-dig! Rap reis tempo wel, maar zo zie je het meeste. Ik heb onwijs genoten, mede door de leuke medereizigers plus reisleider en de prachtige plekken waar je komt! Ik zou het iedereen aanbevelen deze mooie rondreis te maken.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 24-03-2018

Mijn eerste singlereis was beter dan ik had kunnen dromen! Perfecte combi tussen cultuur en natuur.

De hot springs in Aguas Calientes (Machu Picchu dorpje) zijn een echte aanrader! Neem extra geld mee om een cocktail te bestellen terwijl je geniet van het uitzicht.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 08-12-2017

Een onwijsmooie vakantie, top

N.V.T.

Mw. S - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 07-12-2017

Gevarieerde reis met een hoog gehalte aan cultuur en natuur.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 05-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Stokkem-Dilsen
9,5
Toegevoegd op: 04-12-2017

Geweldige reis, zowel door het programma als door de supergezellige groep!

Mw. B - 'S-Hertogenbosch
10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Een zeer afwisselende en boeiende reis met een fantastische reisleidster.

Gisteren teruggekomen van een zeer boeiende en afwisselende reis door Peru. Niet alleen veel historie( de Inca- en pre Incatijd, fraaie oude Spaanse kerken, steden en dorpen, het wereldwonder Machu Picchu) maar ook de prachtige natuur was heel indrukwekkend. Zoals het woestijnlandschap, de woeste oceaan, de Cusco canyons, de Andes en de jungle in het Amazone gebied. En natuurlijk de Indianencultuur, zo interessant. Ik heb er allemaal enorm van genoten. Heel veel hulde voor onze reisleidster Ellen, zonder wie de reis lang niet zo interessant en goedlopend geweest zou zijn. Zij heeft heel veel verteld en was bijzonder attent voor iedereen.

Mw. F - Nederhorst Den Berg
9,5
Toegevoegd op: 04-12-2017

Een prachtige reis die de vele gezichten van Peru laat zien.

Deze reis is heel divers. Je komt allerlei soorten landschappen tegen zoals de kust, de woestijn, de Andes, het Titicacameer en de Heilige Vallei. En daarnaast komt er ook veel cultuur aan bod. Peru heeft me als land dan ook zeer verrast. Een echte aanrader!

Dhr. K - Oud-Beijerland
10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Mooi en gevarieerd programma, top organisatie en perfecte reisleiding

Anoniem
Terug naar boven