18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

83 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 22-09-2019

Een reis van hoogtepunt naar hoogtepunt

Een mooie reis. Maar ook een vermoeiende reis door het vroege opstaan en de hoogte

Sanne
9,7
Toegevoegd op: 13-11-2019

Fantastische reis!

Peru is een erg mooi land en deze reis neemt je mee langs alle hoogtepunten (en meer). Hierdoor en door de geweldige groep en reisleidster (Rolien) is dit mijn leukste singlereis tot nu toe geweest. Ik heb genoten! Niet twijfelen, gewoon boeken.

Marieke
9,3
Toegevoegd op: 12-11-2019

Fantastische reis, aaneenschakeling van hoogtepunten

Vooral de eerste week veel vroeg opstaan, maar het is het allemaal meer dan waard! Wat een fantastisch mooi en divers land. Een prachtige reis gehad onder leiding van top reisleidster Rolien!

Anne
9,3
Toegevoegd op: 11-11-2019

Adembemende reis vol hoogtepunten

Een pittige maar wonderschone reis. Pittig vanwege de soms lange reisdagen, de hoogte en het vroege opstaan (5 uur is eerder regel dan uitzondering) maar de aaneenschakeling van hoogtepunten is het meer dan waard. Naast uiteraard Machu Picchu zijn de tempels van Cahuachi, de vlucht over de Nazca-lijnen en de vergezichten (en condors) van Colca-Canyon echt indrukwekkend. De trekking door de besneeuwde Andes naar Rainbow Mountain is letterlijk en figuurlijk adembenemend en een prachtige afsluiting van een even prachtige reis.

Ewoud
9,3
Toegevoegd op: 11-11-2019

Zware reis maar zeer zeker de moeite waard!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Erwin
7,7
Toegevoegd op: 10-11-2019

Onvergetelijke reis met diversiteit in cultuur en natuur ten top!

Niet twijfelen maar doen! Nog nooit zoveel diversiteit in een reis gehad. Cultuur en natuur met super toffe excursies inclusief en optioneel!

Jindra Ursem
9,7
Toegevoegd op: 10-11-2019

Mooie intensieve reis met vele hoogtepunten

Veel hoogtepunten van Peru. Soms lange reisdagen in de bus en vroeg opstaan ( 3:00 tweede dag, daarna voelt alles als uitslapen). Aan te raden om wat tabletjes mee te nemen tegen hoogte ziekte want hoogte kan zwaar zijn. Zeker de moeite waard is de buggytour en rainbow mountain. Voor rainbow mountain heb je goede conditie nodig. Verder is pinnen geen probleem. Dollars meenemen is handig maar niet noodzakelijk gezien het grote aantal pin mogelijkheden tijdens de reis. Heb een mooie tijd gehad met leuke groep en lekker gegeten dankzij reisleidster Rolien!

Jeroen
9,3
Toegevoegd op: 10-11-2019

Alle hoogtepunten van Peru in een reis, super!

Prachtige afwisselende reis vol cultuur en indrukwekkende natuur. Woestijn, hoogvlaktes en de Andes, fantastisch. Vliegen over de Nazca lijnen raad ik iedereen aan en de buggy tour wil je echt niet missen. Doen doen doen!

Maaike
9,0
Toegevoegd op: 10-11-2019

Geweldige en intensieve reis met vele hoogtepunten

Een fantastisch land vol diversiteit. Van de drukke stad naar de woestijn tot de bergen. De reguliere en optionele excursies maken het Peru meer dan waard. Vele hoogtepunten waaronder Machu Picchu (natuurlijk), Rainbow Mountain, Nazca lijnen(vliegtuig), buggy rijden, Colca Canyon etc. Teveel om op te noemen. Dit alles onder de goede organisatie van onze reisleidster Rolien, bedankt!!

Albert
9,3
Toegevoegd op: 10-10-2019

geweldig!

Vliegen over de Nazca lijnen was bijzonder en naar de rainbow mountain

Mevrouw Le Garo