18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

83 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 07-10-2019

Geweldig!

Dit was mijn eerste Fox singlereis, en het was fantastisch! Peru is een prachtig land en we hebben alle hoogtepunten gezien onder leiding van onze geweldige reisleider Marcel.

Linda Klaessens
7,0
Toegevoegd op: 06-10-2019

Zeer intensief, bijzonder divers, veel cultuur en een unieke ervaring.

Vliegen over de Nazca lijnen was echt top! De citytours zouden eigenlijk vast in het programma moeten zo'n meerwaarde hebben ze. Rainbow Mountain was afzien maar zo bijzonder om mee te maken.

9,3
Toegevoegd op: 06-10-2019

Wow, zoveel highlights in 2 weken, fantastisch! Het reistempo ligt hoog, maar is goed te doen.

De wandeling op de rainbow mountains op 5.000m hoogte is een must! Heel tof! (Deze optionele excursie is minder geschikt voor reisdeelnemers die niet fit zijn of nooit sporten).

Evelien
8,0
Toegevoegd op: 06-10-2019

Een intensieve maar mooie culturele reis

Rainbow mountain is moeite waard, alleen onderschat de hoogte en de klim daarbij niet.

9,0
Toegevoegd op: 04-10-2019

Schitterend land met vele gezichten

-buggytour in Nacza met sandboarden was ongelooflijk gaaf, leuk en mooi om te doen. - houd rekening met vroeg opstaan, 04.00 of 05.00 is eerder regel dan uitzondering. - Arequipa en Cusco zijn schitterende steden, zeker het klooster en de pleinen in Cusco zijn prachtig. - ik heb de Inca trail gelopen, dragers zijn ter plekke nog te regelen in tegenstelling wat onze gids aangaf was het geen enkel probleem. De trail is ook bijna niet te lopen zonder dragers, dus ik zou dat zeker aanraden. - ik had Pauline als reisleider, super fijn!, alles was keurig geregeld of werd geregeld.

A Reitsma
9,3
Toegevoegd op: 29-09-2019

Een zeer bijzondere reis vol hoogtepunten

Peru is een verrassend mooi en afwisselend land. De landschappen zijn prachtig en heel divers. Het is vaak vroeg uit de veren, maar de excursies maken het meer dan de moeite waard. Machu Picchu is heel bijzonder, net als de condors en de andere bezienswaardigheden in de Heilige vallei. Ook de buggy & sandboard tour is een echte aanrader! De verlenging in de Amazone was, ondanks het ontbreken van bagage op de eerste dag, een mooie afsluiter!

Hetty
8,7
Toegevoegd op: 29-09-2019

Pittig programma, maar zeker de moeite waard

Als je van natuur houdt moet je echt niet twijfelen over de verlenging in de jungle.

Clemens uit Den Haag
9,0
Toegevoegd op: 25-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 24-09-2019

Peru het was een reis van een aaneenschakeling van hoogtepunten! Gewoon Geweldig!

De rainbow mountain was mijn nr 1 ! Wat ontzettend gaaf !vooral de hike die we maakte over de rode vallei die wel wat uitdagend was maar dat maakte het juist zo ontzetten gaaf! Nr 2, Machu Picchu . Nr 3, Buggy tour en sand boarding Nr 4, ? Nr 5, Condor Valley Het constant verlandende landschap dan sta je in je hemd en dan heb je weer een muts op! Het eten en de mensen de rijke geschiedenis dit land heeft alles voor iemand die van reizen houd.

Richard
8,7
Toegevoegd op: 24-09-2019

Fantastische, zeer complete reis. Prgramna soms wel erg druk

Een dikke aanrader. Zeer compleet reisprogramma. Hou rekening met vroeg vertrekken en aantal pittige reisdagen. Je krijgt er veel voor terug!

Menno Van De Kamp