18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

83 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 23-09-2019

8,7
Toegevoegd op: 23-09-2019

Een prachtige reis die van hoogtepunt naar hoogtepunt ging.

Van condors die boven onze hoofden zweefden en op hoge snelheid door de woestijn met een buggy tot adembenemende mooie uitzichten op onder andere de Machu Pichu. Het vroege opstaan en de enkele lange reisdagen maakten dit het allemaal meer dan waard. De ontzettend gezellige groep en fantastische reisleidster hielpen daar natuurlijk ook bij.

Laura
10,0
Toegevoegd op: 23-09-2019

Peru is een prachtig land waar je zeker een keer naartoe moet gaan.

De natuur van Peru vind ik heel mooi, zo hoog in de Andes. Het is vaak vroeg opstaan omdat de reisafstanden lang zijn. De 4 daagse Inca trail met aankomst bij Maccu Picchu en de Colca Canyon vond ik het mooiste. Maar ook alle andere excursies zijn zeer de moeite waard. Als je de trail gaat doen, neem dan wel een drager. De slaapmat en slaapzak zijn van groot formaat en wegen 4 kg. Je krijgt van de lokale agent een plunjezak die je mag vullen met draagspullen tot max 12kg. Met Pauline hadden we een zeer goede reisleidster.

Jeanet
9,3
Toegevoegd op: 22-09-2019

Fantastische, maar intense reis

Prachtige & avontuurlijke reis waarbij je van hoogtepunt naar hoogtepunt gaat. De reis is best wel pittig door de vroege vertrekuren en de hoogte, maar de fantastische excursies en uitzichten maken het meer dan waard.

Lies
8,7
Toegevoegd op: 21-07-2019

Peru, een land dat je letterlijk zal meenemen naar grote hoogten!

Wanneer je op zoek bent naar een mooie vakantiebestemming met zowel natuur als cultuur dan is Peru de bestemming voor jou! Let wel op dat je door de grote reisafstanden dagelijks vroeg op moet, wektijd van 06:00 is heel normaal. Daarnaast moet je goed rekening houden met de hoogte want dan kennen we niet in Nederland. Maar als je rustig aan doet en veel water drinkt dan is dit goed te doen en dan kan je heerlijk genieten van al het moois dat Peru te bieden heeft. Ook het eten in Peru is (verrassend) goed en veelzijdig, ook voor vegetariërs. Naast Machu Picchu is vooral de hike naar Rainbow Mountain echt een aanrader! Wanneer je de IncaTrail wilt lopen, wacht dan niet te lang met boeken, reeds maanden vantevoren is dit volgeboekt en ter plekke is dit NIET te regelen!.

Dennis
9,3
Toegevoegd op: 20-07-2019

Hele mooie reis en veel gezien in 18 dagen

De hoogte is heel erg meegevallen. Het was een hele mooie maar intensieve reis. Veel afwisselende activiteiten zoals de Ballestas eilanden, vliegen over de Nazca lijnen, buggyrijden, Muchu Picchu en de Rainbow Mountain. Ook de groep was erg leuk en de reisleidster heeft de reis goed georganiseerd!

Lyneke
8,7
Toegevoegd op: 18-07-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 16-05-2019

Prachtige en afwisselende reis!

Hele mooie intensieve reis met adembenemende uitzichten! Afwisselende activiteiten zoals fietsen in Lima, buggyrijden, Machu Picchu, Rainbow Mountain, Condors in Colca Canyon en de verschillende steden. Het eten is lekker en de mensen vriendelijk. De hoogte is een uitdaging maar als je rustig aan doet wel te doen.

Natasja
9,0
Toegevoegd op: 15-05-2019

Indrukwekkende en afwisselende rondreis. Prachtige landschappen en bijzondere cultuur.

De hoogte viel mij 100% mee (met preventieve medicatie). Goede hotels, lekker eten, prachtig land, kleurrijke en vriendelijke mensen. Hoogtepunten waren Machu Picchu, Heilige Inca vallei, Buggy tour en Rainbow Mountain. Peru is zeker een aanrader!

9,0
Toegevoegd op: 15-05-2019

Geweldig mooi land met zoveel bijzondere plekken en momenten

even geen tijd voor nu

Jelle uit Oosterhout