18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

82 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 14-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 14-05-2019

Geweldige afwisselende reis met elke dag een ander uitzicht.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 14-05-2019

Peru, voor degene die iets wil zien én beleven

Laat u verrassen door de mooie natuur, maar loop zeker ook door de steden die u aandoet

Tim Gulinski
9,0
Toegevoegd op: 14-05-2019

Een reis met veel indrukken en hoogtepunten.

Laat je niet tegenhouden vanwege de hoogte in deze reis. De bezienswaardigheden zijn echt prachtig.

Mark
9,3
Toegevoegd op: 14-05-2019

Prachtige ervaring!

Enorm genoten van deze reis. Hele gezellige groep en het land was geweldig. Zo divers en zoveel gezien! Hoogtepunten waren het buggyrijden, Colca Canyon, Cuzco, Machu Picchu en Rainbow mountain (alternatieve route gedaan). De hoogte en intensiteit van de reis zijn een uitdaging, maar waren het meer dan waard. Het eten in Peru is goed te doen. Reisleider heeft heerlijke restaurantjes uitgekozen.

8,7
Toegevoegd op: 03-04-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 28-03-2019

Prachtig land - goed eten - de hoogte is een uitdaging.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Steven uit België
7,7
Toegevoegd op: 26-03-2019

Mooi

Heel mooi

9,7
Toegevoegd op: 29-12-2018

Een van de meest indrukwekkende reizen die ik gemaakt heb

Gevarieerd programma met een opeenstapeling van hoogtepunten: de buggy tour in Nazca, condors spotten, het Titicacameer, de hoge Andes, de heilige vallei en als toppunt magisch Machu Picchu. De trekking naar Rainbow Mountain is pittig, maar (als je niet teveel last hebt van de hoogte) te doen en absoluut de moeite waard. Aanrader! Soms lange reisdagen maar dit wordt meer dan goed gemaakt door de prachtige uitzichten. Pauline is echt een geweldige reisleider, mede door de trots waarmee ze over Peru verteld en haar organisatorische vaardigheden heeft ze de reis tot een succes gemaakt.

Suzanne
8,7
Toegevoegd op: 27-12-2018

Heel indrukwekkende en veelzijdige reis. Ik zou zo weer gaan!

Het is een reis en geen vakantie. Die uitspraak heb ik veel gehoord in de groep. We hebben ontzettend veel gezien van het diverse landschap en de kleurrijke bevolking. Maar het was soms ook afzien. De hoogte doet gekke dingen met je en dat is makkelijk te onderschatten. Doe rustig aan! Verder bevat Peru zoveel hoogtepunten dat je echt heen moet om het te ervaren. Met een buggy door de woestijn. De bewolking zien wegtrekken over Machu Picchu. Met de groep gezellig dineren. Varen in Puno. Ga maar door. Fantastisch! Nog even praktisch: - er waren in de grotere plaatsen overal pinautomaten dus ook als je geen geld in Nederland wisselt, red je het prima. - goed insmeren tegen zon. Uv straling is hoog - in november geweest en vooraf druk gemaakt over kleding. We hadden fantastisch weer waarbij t-shirt prima was. Alleen avonden koelden af. - als je last krijgt van de hoogte, doe dan rustiger aan. Anders maak je het erger.

Kim