18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

83 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 10-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 10-11-2018

Prachtige natuur en land. Ik heb de 4 daagse incatrail gelopen en het was soms pittig maar zeker de moeite waard. Heb/had geen ervaring met zo veel wandelen, maar als je sportief bent dan kan je dit wel aan. En als je twijfelt om de 4 daagse incatrail te lopen doe dan de 2 daagse trail als dat word aangeboden.

Joslyn
10,0
Toegevoegd op: 10-11-2018

door alle indrukken en ervaringen lijkt 't alsof je veel langer weg bent!

Deze reis is een absolute aanrader! Wat geweldig? Zo gevarieerd, zowel de ervaringen als het landschap! Ik zeg "DOEN"!!!!

Wendy
8,7
Toegevoegd op: 03-11-2018

Een fantastische en zeer afwisselende reis met een heerlijke groep.

Een afwisselende reis waar veel is te zien ook onderweg tijdens verplaatsingen. De bekende bezienswaardigheden zoals Macchu Picchu, Condors, Titicaca meer met bewoonde drijvende eilanden en figuren in de Nazca woestijn. Dieren als Lama's, Vizcaya's en Alpaca's. Bezoek eens een museum. Is in verschillende plaatsen mogelijk.

Hans
8,0
Toegevoegd op: 24-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 22-10-2018

Een prachtige reis door een heel mooi land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mevrouw B
8,0
Toegevoegd op: 20-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 07-10-2018

mooie reis met veel verschillende indrukken en uitersten maar door het vaak vroeg opstaan vermoeiend

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 07-10-2018

Prachtige reis alleen jammer dat de trail en rainbow mounten niet beide gedaan kunnen worden.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 06-10-2018

Letterlijk en figuurlijk alle hoogtepunten van Peru in één reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Rian