18-daagse single groepsreis Peru & de Inca's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

83 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 06-10-2018

Een fantastische reis waar je heel veel mooie en verschillende landschappen zult zien!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 06-10-2018

Verrassend divers, alles even prachtig!

Geweldige reis met ongelooflijk veel afwisseling! Verschillende steden met een eigen sfeer, afgewisseld met droge woestijnen, het Andesgebergte en regenwoud. Een paar lange reisdagen, maar dat kan ook niet anders in zo'n groot land. Gelukkig zijn er genoeg plekken onderweg waar iets te zien/beleven valt. Naast het programma is er genoeg ruimte voor vrije tijd of optionele excursies. Loop/fiets in Lima langs de kust en ga 's avonds naar El Circuito Mágico del Agua in het Parque de la Reserva. Vliegen over de Nazca-lijnen is heel mooi, maar de figuurtjes zijn klein en de kans op misselijkheid groot! In het Monasterio de Santa Catalina in Arequipa kan je met een groepje een gids boeken, echt de moeite waard! Lunch ertegenover bij Tanta, diner bij ZigZag! Als je het fysiek aan kan, doe dan zeker de Inca Trail. Neem er om het leuk te houden een drager bij. Let op: niet geschikt als je wilt uitslapen! Het is een reis, geen vakantie ;)

Linda
8,3
Toegevoegd op: 06-10-2018

Een mooie rondreis door Peru.

Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Wanneer men kiest voor de Inca trail / amazone verblijf vervalt een deel van de omschreven reis. Wanneer je de 4-daagse Inca trail boekt, houdt er dan rekening mee dat de slaapzak en matras ongeveer 3,5 kg wegen en van grote afmetingen zijn.

Tim
9,0
Toegevoegd op: 06-10-2018

Een indrukwekkende en bijzondere reis !!!

Als je iets van het land wil zien, moet je soms lang in de bus zitten en vroeg opstaan. Maar dit wordt dan ook wel beloond met heel veel hoogtepunten. Ik kan terugblikken op een indrukwekkende en bijzondere reis. Een echte aanrader. Met dank aan onze reisleider Harro en reisgenoten.

8,7
Toegevoegd op: 06-10-2018

Geweldige mooie, intensieve reis met een geweldige reisleider!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 23-09-2018

Een intensieve maar zeer mooie reis waarbij je alle soorten landschappen ziet voorbij komen

Je zal vrijwel alle hoogtepunten van Peru zien in deze reis, van de hoofdstad Lima en de Ballestas eilanden tot aan Machu Picchu.

Elco
8,3
Toegevoegd op: 23-09-2018

Een helemooie reis in een heel divers land. Woestijn highland en amazone. Met hoogtes tot 5km

Hele leuke reis je gaat veel doen en zien. Maar hou er wel rekening mee dat een groot gedeelte van de reis in de bergen is. De amazone verlenging is echt een aanrader!

Jos
8,7
Toegevoegd op: 22-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 22-09-2018

Fantastische reis, veel afwisseling.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Annet uit 's-Graveland
7,7
Toegevoegd op: 22-09-2018

Geweldige, gevarieerde reis met een druk reisprogramma. Christine was een fantastische reisleider!

Er is geen omschrijving ingevuld.