Populaire Singlereizen

 

15-daagse singlereis Avontuurlijk Bali

sgl-avontuurlijk-bali

Testimonial-IconAvontuurlijk, inspirerend, rust, ruimte en gezelligheid!
"Nog al impulsief heb ik besloten om een rondreis te maken via Fox naar Bali, echter geen spijt! Het was zonder twijfel de mooiste reis die ik gemaakt heb in mijn leven.. er zijn weinig opmerkingen die ik kan melden. De combinatie tussen rust en activiteiten is perfect..

Zoals de reisleider zei 'alles kan en mag, maar niks hoeft'. Het bezoek aan de Brahma Vihara Arama tempel vond ik erg indrukwekkend.. er heerste een serene rust... en er werd gemediteerd door de lokale bevolking. Ook een speciaal woord van dank voor onze reisleider... hij was zeer gastvrij en met de nodige humor vertelde hij wat wij gingen bezichtigen. Bedankt voor dit mooie avontuur Fox!"

Gemiddelde klantenbeoordeling voor deze reis: 9.1

Bekijk deze reis

 

1 (was 2) 16-daagse singlereis Cuba Grande

Het Capitool in Havana - Cuba

  • Klantenbeoordeling: 8.9

    bubble"Ik heb al veel reizen van FOX gemaakt en deze reis valt speciaal op door het heerlijk relaxte tempo van de reis. Dit was echt vakantie."

btn-bekijk-deze-reis

4 (was 3) 18-daagse singlereis Actief Costa Rica

Boomkikkertje - Costa Rica

  • Klantenbeoordeling: 8.6 (66 beoordelingen)

    bubble"Costa Rica is een waar walhalla voor de natuurliefhebber. Het grootste deel van de reis verblijf je in lodges en die staan meestal midden in de natuur. Dus ook buiten de excursies om zijn er volop vogels, apen, leguanen en andere wilde dieren te bewonderen."
btn-bekijk-deze-reis

4 (nieuw in de top 5) 18-daagse singlereis Beste van het Westen (VS)

Groepsfoto op Route 66 - Verenigde Staten

  • Klantenbeoordeling: 8.4 (60 beoordelingen)

    bubble"Enorm genoten, veel gezien en gedaan op een goed tempo. Erg leuke gids en buschauffeur gehad, ze waren ook altijd in voor een lolletje en we hebben veel aan hun tips en informatie gehad. De tijd vloog voorbij, ik had wel langer willen blijven!"
btn-bekijk-deze-reis

20-daagse Single-groepsreis Peru & de Inca's

sgl-peruincas

Testimonial-IconEen zeer boeiende vakantie met veel cultuur, historie en lekker eten!
"Van te voren was mij verteld dat dit een van de mooiste reizen is die je gemaakt moet hebben. En dat is waar! Behalve luieren op het strand (niet aan mij besteed) heeft deze reis alles. Heel veel historie, cultuur, prachtige natuur en leuke stadjes. Het hoogte punt voor mij was de Inca Trail en Macchu Picchu.

Onderweg heel veel gezien en genoten. Tijdens de reis zelf zijn er heel veel Inca bouwwerken en gebouwen uit de Spaanse overheersing aangedaan en is door onze zeer enthousiaste reisleider Jeroen heel veel van zijn kennis overgedragen van al dit moois! De hotels zijn goed, net als het eten en drinken onderweg. Het tempo van de reis is hoog! Peru is absoluut meer dan alleen Machu Picchu!"

Gemiddelde klantenbeoordeling voor deze reis: 9.0

Bekijk deze reis

 

Terug naar boven