Hoe gaat FOX om met uw persoonsgegevens?

Privacy statement

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Uw gegevens vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van persoonsgegevens. FOX heeft een abonnementenadministratie, die bij het College Bescherming Persoonsgegevens geregistreerd is onder nummer: m1484491.

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking, het bezoek van de Reis & Inspiratiedagen, het aanvragen van een brochure of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u op fox.nl invult gebruiken wij om de betreffende service te verlenen.

Tijdens het boekingsproces wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. FOX gaat er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat FOX hun gegevens in haar bezit heeft en uitsluitend zal gebruiken in geval van een calamiteit.

Verwerking van persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van uw reis. Om uw reis en verblijf zo goed mogelijk voor te bereiden kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan luchtvaartmaatschappijen, reisleiders/ agenten ter plaatse, en/of accommodatieverschaffers.

FOX legt in het kader van haar dienstverlening klantgegevens vast wanneer u diensten en/of producten van FOX afneemt of anderszins contact heeft met FOX. FOX gebruikt deze gegevens uitsluitend voor de uitvoering van uw reis, voor de ontwikkeling van producten en/of onderzoeksdoeleinden. Persoonlijke gegevens van klanten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. FOX houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwijderen van persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is FOX Vakanties B.V., Taurusavenue 18, 2132 LS te Hoofddorp. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Indien u wilt dat FOX uw persoonsgegevens uit het systeem haalt, kunt u:

  • Telefonisch contact opnemen via 0252 660000,
  • Een brief sturen naar FOX, ter attentie van de afdeling marketing, onder vermelding van Verwijderen persoonsgegevens naar:

    FOX, verre reizen van ANWB
    Taurusavenue 18,
    2132 LS te Hoofddorp of via e-mail naar customercontact@fox.nl 

Als u zich wilt uitschrijven op de nieuwsbrief kunt u zich afmelden via de afmeldlink in elke nieuwsbrief.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

FOX, verre reizen van ANWB
Ter attentie van de afdeling Marketing,
Onder vermelding van Privacy Statement

of via ons contactformulier 

Wijzigingen

FOX behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig deze pagina voor het actuele privacybeleid van FOX.

Terug naar boven