Privé rondreizen

  • Héél veel inclusief
  • Van A tot Z georganiseerd
  • Prachtige, uitgebalanceerde reisprogramma’s vol hoogtepunten
  • Reizen met eigen auto (inclusief) of reizen met privé chauffeur/gids
  • Veel flexibiliteit om reisprogramma’s zelf aan te passen
  • Upgrade programma’s voor extra beleving en comfort

152

Privé rondreizen

Individuele rondreis – Op privérondreis naar een verre bestemming!

Wie kiest voor een individuele rondreis, kiest voor luxe, comfort en avontuur. Reis per trein, boot, vliegtuig en taxi naar uw bestemmingen. Laat u rondleiden door FOX vertegenwoordigers, gidsen, privéchauffeurs of ga er zelf op uit tijdens een privé rondreis. Met meer dan 120 verschillen privéreizen in 46 verschillende landen is er voor elke individuele reiziger wel een perfecte rondreis.

Vrijheid tijdens een privé rondreis

De wereld ontdekken, iedereen doet het op zijn eigen manier. De één rijdt tijdens een individuele rondreis het liefst in een eigen huurauto, om de maximale vrijheid van een verre vakantie te ervaren. U bepaalt ten slotte waar u stopt, wij regelen de vluchten, de huurauto en de accommodaties. Een ander vindt het prettig om tijdens een privéreis gereden te worden door een ervaren gids/ chauffeur die de bestemming als zijn broekzak kent. Wilt u tijdens uw privé rondreis van alles te weten komen over wat u ziet, ruikt proeft en hoort? Ook dan is het fijn om een eigen gids/chauffeur bij u te hebben. Sommige landen lenen zich perfect voor privéreizen zonder huurauto of gids, denkt u bijvoorbeeld aan Japan, waar het treinnetwerk zo uitgebreid is dat een individuele rondreis per trein één van de mooiste manieren is om het land écht te ontdekken!

Altijd iets extra’s met individuele reizen

Veel van onze privéreizen en groepsrondreizen komen langs dezelfde locaties. Echter zijn er sommige plekken op deze wereld die zich perfect lenen voor een individuele rondreis. Denkt u bijvoorbeeld aan een rondreis met huurauto in Nieuw-Zeeland en Australië of een kampeersafari dwars door Zuidelijk Afrika. Overnacht tijdens onze individuele reizen in kleinschalige accomodaties of bijvoorbeeld in Casas Particulares in Cuba.

Privéreizen met een gids

Een gids zal u alle ins en outs van een bestemmingen vertellen, tijdens onze privéreizen is de gids ook vaak de chauffeur en is de voertaal over het algemeen Engels. Onze gidsen zijn zeer ervaren en kennen de gebieden als geen anders, ze zijn over het algemeen immers opgegroeid in de regio! Onze privégidsen proberen altijd net dat stapje extra te zetten en staan altijd voor u paraat. Wilt u ergens stoppen? Dat kan, u bepaald het tempo. Natuurlijk regelen wij de route en accommodaties zodat u zich nergens meer over hoeft druk te maken tijdens de prachtige individuele rondreis!

Op reis met FOX

Kies voor één van de vele individuele rondreizen van FOX! Wilt u echter liever op een georganiseerde reis met een Nederlandssprekende reisleiding? Kijkt u dan eens naar onze groepsrondreizen of singlereizen. U kiest zelf welke rondreis het beste bij u past!