Laat u op ontspannen wijze informeren over vele mooie bestemmingen

FOX Theater: Reis & Inspiratiedagen

We ontvangen u graag in ons unieke FOX Theater in Hoofddorp

De Reis & Inspiratiedagen zijn er speciaal om u op ontspannen wijze te informeren over de diverse prachtige verre bestemmingen binnen ons aanbod. Een bezoek aan ons sfeervolle FOX Theater in Hoofddorp is echt een aanrader!

Onze reisfilms zorgen voor de ideale combinatie van inspiratie en reisvoorbereiding. Daarnaast delen onze professionele reisspecialisten graag de leuke weetjes én handige tips met u en wordt u natuurlijk ook voorzien van nuttige praktische informatie.

Voor en na het bijwonen van onze shows kunt u in ons restaurant (tegen betaling) genieten van een kopje koffie of thee en bieden wij een (beperkt) lunchassortiment. Daarnaast hebben wij een kleine winkel, waar u een ruim assortiment reisgidsen en overige reisgerelateerde producten kunt kopen.

Reserveren

Om een bestemmingen bij te wonen dient u een reservering te maken. Na uw reservering krijgt u per e-mail een bevestiging toegestuurd. Het hierin vermeldde reserveringsnummer is uw toegangsbewijs, neemt u deze dus mee. In de week voorafgaand aan de voorstelling krijgt u per e-mail nog een herinnering toegezonden.

Entree

  • Het bijwonen van onze Reis & Inspiratiedagen is gratis
  • We kunnen helaas geen honden toestaan tijdens onze Reis & Inspiratiedagen

De Reisdokter

Tijdens onze Reis & Inspiratiedagen is een arts aanwezig om u informatie te geven over gezondheid en vaccinaties. Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot een consult. U krijgt dan ter plekke de benodigde inentingen.

Meer over de reisdokter