Laat u op ontspannen wijze informeren over vele mooie bestemmingen

FOX Theater: Reis & Inspiratiedagen

FOX documentaire avond


Datum: woensdag 6 februari 2019, 20:00
Filmduur: 42 minuten
Kosten: GRATIS!
Locatie: Hoofddorp

National Parks Adventure, becommentarieerd door Chris Zegers, neemt u mee door de indrukwekkende landschappen van Amerika. Yellowstone, Yosemite, de Everglades en de Redwoods, ze komen allemaal voorbij. Bergbeklimmer Conrad Anker, fotograaf Max Lowe en kunstacademiestudent Rachel Rohl nemen u al fietsend, wandelend en klimmend mee door de mooiste parken van Amerika. Geniet samen met andere Amerika fans van de adembenemende beelden op groot scherm in ons FOX theater!
 
Reserveren
Om de FOX Documentaire Avond bij te wonen dient u een (gratis) reservering te maken. Na uw reservering krijgt u per e-mail een bevestiging toegestuurd. Het hierin vermeldde reserveringsnummer is uw toegangsbewijs, neemt u deze dus mee. In de week voorafgaand aan de voorstelling krijgt u per e-mail nog een herinnering toegezonden. Hopelijk tot ziens op onze eerste FOX Documentaire Avond!

Agenda en Reserveren

Mede mogelijk gemaakt door visittheusa.com

Ontdek de VS

De Verenigde Staten van Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden en vele contrasten. Van de wereldsteden New York en San Francisco tot Las Vegas. Ook de natuur kent een ongelooflijke variatie van de Grand Canyon tot de Niagara watervallen.

Lees meer over de VS