Een gegarandeerd onvergetelijke reiservaring

Onze 4 reisbeloftes

Onze 4 reisbeloftes aan u

Een verre rondreis maakt u niet elke dag, daarom moet alles kloppen om uw ervaring zo mooi mogelijk te maken. Onze reisspecialisten weten dat als geen ander en brengen u naar het hart van uw droombestemming met een service en comfort waar niets aan ontbreekt. En… dat doen we ook nog eens voor een super scherpe prijs. Vindt u toch een goedkopere reis ergens anders? Kijk dan eens goed of die reis net zoveel inclusief biedt als bij ons. Overnacht u bijvoorbeeld wel in prachtige drie- en viersterrenhotels zoals dit bij ons gebruikelijk is?

Wij zijn enorm trots op de 8,9 die wij als gemiddelde beoordeling van onze reizigers mogen ontvangen. En…misschien wist u het nog niet, maar FOX is ook nog eens onderdeel van de ANWB en daarmee een uiterst eerlijke en betrouwbare organisatie. We hopen daarom dat uw volgende verre reis (weer) een FOX reis wordt!

Altijd naar het hart

Reizen is puur beleven. Genieten van betoverende landschappen, kleurrijke culturen, heerlijke gerechten, geuren en geluiden die u nog nooit eerder heeft ervaren. Onze reisleiders brengen u recht naar het hart van de bestemming. Zij zorgen ervoor dat u een aantal unieke ervaringen beleeft, die u bij geen enkele andere reisaanbieder meemaakt. Hoe dan ook, met FOX ontdekt u het hart van de bestemming!

Altijd comfortabel

Bijzondere verre bestemmingen bezoeken én toch comfortabel reizen? Het kan echt én wij beloven het! We vliegen alleen met de beste luchtvaartmaatschappijen en overnachten hoofdzakelijk in centraal gelegen, drie- of viersterrenhotels. Op uw bestemming reizen we met ruime, veilige touringcars en natuurlijk mag u gewoon een harde koffer meenemen!

Wist u bovendien dat veel vertrekdata bij ons al vanaf het begin gegarandeerd zijn en veel excursies tijdens uw reis inclusief zijn? Dat vinden wij dus heel normaal bij FOX!

Altijd uitstekende service

FOX staat al 20 jaar bekend om haar onovertroffen service. Zo worden onze reizen altijd begeleid door ervaren, Nederlands-sprekende, ANVR gediplomeerde reisleiders, waarbij service gerichtheid en passie voor het land in het bloed zit. Ook bezoeken we jaarlijks wereldwijd al onze bestemmingen, zodat praktische informatie op onze website altijd actueel is.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of mailen, of vraag het direct de reisleider op het Vraag het de FOX reisleider-forum.

Altijd de beste prijs

Comfortabel reizen, maar wel tegen een uiterst scherpe prijs. Onze reisspecialisten zijn continu bezig overal over de wereld de beste deals te maken met mooie hotels en andere betrouwbare lokale partners. Dit zonder concessies te doen aan het allerhoogste doel: een onvergetelijke en comfortabele reiservaring voor u.

Wist u trouwens dat bij ons heel veel excursies en andere extra’s inbegrepen zijn in de prijs? Goed om te weten als u prijzen gaat vergelijken. Daarnaast betaalt u het grootste gedeelte (85%) van uw reissom pas 6 weken voor vertrek.

 

  • FOX reizigers beoordelen onze van A tot Z verzorgde rondreizen met een 8.5.
  • Deskundige Nederlands-sprekende reisleiders met passie
  • Veel gegarandeerd vertrek
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB
  • 24/7 bereikbaar via de ANWB-Alarmcentrale
  • Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen