Reizen met FOX Family & Kids

Voor wie bedoeld?

Op de foto met cowboys - Verenigde StatenDe FOX Family & Kids groepsreizen zijn comfortabele avontuurlijke rondreizen met bijvoorbeeld een verblijf in de jungle van de Taman Negara in Maleisië, wild spotten in het Kruger Park in Zuid-Afrika of het rijden op de rug van een olifant in Thailand. Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, zijn de ouders ook gelukkig en dit geldt zeker voor de avontuurlijke reizen met FOX Family & Kids. Uw kinderen komen (samen met u) met mooie en spannende verhalen thuis!

Kinderkorting

Met een verrekijker kun je veel dieren spotten in Costa RicaIndien u met FOX Family & Kids op de speciaal geselecteerde vertrekdata reist, ontvangen kinderen tot en met 16 jaar onze speciale kinderkortingen. Deze kortingen geven u honderden euro's voordeel!

De korting varieert per reis, kijk op het tabblad "Data & Prijzen" voor meer informatie.

Reizen met kleine groepen

Groepsfoto tijdens het boomslingeren - Costa RicaHet minimum aantal deelnemers bedraagt in de meeste gevallen slechts 15 personen. De maximale groepsgrootte bedraagt 25 personen (met uitzondering van Wild Zuid-Afrika, maximaal 30 personen). Uitzondering hierop zijn de vertrekdata met een gegarandeerd vertrek.

Accommodatie

thema_kindvriendelijkWij kiezen bewust voor comfortabele accommodaties. Tijdens de rondreizen verblijft u veelal in kindvriendelijke drie- en viersterrenhotels (tenzij anders vermeld), met goede kamers voorzien van diverse faciliteiten zoals een eigen badkamer en airconditioning.

Tijdens de reis trachten we zoveel mogelijk kamers naast elkaar te reserveren. Reist u met z'n drieën dan heeft u bij veel van onze reizen de mogelijkheid om te verblijven in een tweepersoonskamer met extra bed, standaard verblijft u bij drie personen in twee aparte kamers, bij vier of vijf personen verblijft u zoveel mogelijk in twee aangrenzende kamers. Uw voorkeur kunt u aangeven bij boeking in het opmerkingenveld.

Bij FOX Family & Kids strandvakanties kunt u denken aan de volgende faciliteiten: kinderzwembaden, babysitservice (waar mogelijk) en animatieprogramma voor kinderen.

Vlucht en reisafstanden

duimpjeAl onze FOX Family & Kids reizen worden uitgevoerd met uitstekende luchtvaartmaatschappijen. Waar mogelijk vliegen wij rechtstreeks naar onze bestemmingen (zie beschrijving internet per reis).

Tijdens de rondreizen bedragen de reistijden in de bus per dag circa 4 tot 6 uur. Het kan voorkomen dat gedurende een rondreis één of maximaal twee lange reisdagen zitten om van A naar B te komen. Echter, tijdens elke rondreis wordt regelmatig gestopt om te genieten van de prachtige natuur, de lokale mensen of andere interessante bezienswaardigheden. In de bus mag niet worden gerookt.

Nederlandssprekende reisleiding

carlTijdens de groepsrondreizen wordt u begeleid door een uitstekende ervaren Nederlandssprekende reisleid(st)er. In sommige landen werkt er naast de Nederlandssprekende reisleid(st)er ook een deskundige lokale gids (Engelssprekend). De reisleid(st)er is verantwoordelijk voor een zorgeloze uitvoering van uw vakantie. Ze hebben reiservaring met kinderen en zullen er alles aan doen om het u en de kinderen zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Toch benadrukken wij het feit dat u als -ouders/verzorgers zelf verantwoordelijk bent voor het gedrag en activiteiten uitgevoerd door uw kinderen. De reisleid(st)er zal tijdens de reis zeer duidelijke richtlijnen aangeven over hoe de reis zo soepel mogelijk met elkaar dient te worden uitgevoerd.

Maaltijden

thema_culinair2Sommige rondreizen zijn op basis van halfpension, dus inclusief ontbijt en lunch of diner. Ook zijn enkele reizen op basis van logies en ontbijt. In de praktijk wordt de lunch meestal gezamenlijk gebruikt en zal de reisleid(st)er 's avonds een voorstel doen voor het diner, maar u bent ook geheel vrij om dit zelf of met andere deelnemers uit de groep te organiseren.

Entreegelden gratis

Drinken uit een kokosnoot - Sri LankaVeel van onze groepsrondreizen zijn inclusief entreegelden. Indien dit niet het geval is wordt dit expliciet bij de reis op internet aangegeven. Bij elke reis wordt op de website overzichtelijk aangegeven of een "bezoek aan" of "excursie naar" een bepaalde bezienswaardigheid inclusief is. De eventueel hiervoor verschuldigde entreegelden zijn niet inbegrepen. Echter, FOX Family en Kids geeft uw kinderen vanaf 4 tot en met 16 jaar extra voordeel. Wanneer de entreegelden exclusief zijn geldt dit niet voor uw kinderen, zij krijgen dit gratis van FOX!

Terug naar boven