15-daagse groepsrondreis Veelzijdig Roemenië

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Non-stop vluchten met KLM inclusief ruimbagage
  • Het indrukwekkende Dracula kasteel
  • Prachtig ongerept Oost-Roemenië
  • Inclusief entreegelden en op basis van halfpension

Land van Dracula en Donau-delta

Tijdens deze veelzijdige rondreis door Roemenië ontdek je niet alleen de bruisende hoofdstad Boekarest en de mythische regio Transsylvanië met haar eeuwenoude burchten en kastelen, waarvan het beroemde 'Dracula-kasteel' in Bran wel de meest toonaangevende is. Minstens zo spectaculair is ons bezoek aan het ongerepte oosten van het land, waar we verblijven in Maramures en Bucovina; regio's waar het lijkt alsof de tijd er stil is blijven staan. 

Heel veel inclusief
Een zeer complete rondreis waarbij bezoeken aan de mooiste bezienswaardigheden van het land zijn inbegrepen. Ook de entreegelden zijn inclusief en je verblijft in drie- en viersterrenhotels op basis van halfpension.

Alles geregeld
Wij zorgen graag voor je en we willen dat je tijdens je vakantie niet aan de praktische dingen hoeft te denken. Daarom word je tijdens de reis begeleid door een professionele Nederlandssprekende reisbegeleider. En vliegen we met KLM, met een non-stop vlucht waarbij je bagage natuurlijk ook gewoon is inbegrepen. Het enige wat je zelf moet doen, is genieten van veelzijdig Roemenië!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 30 deelnemers