Fly & Drive

Ga op Fly & Drive aan de hand van een zorgvuldig samengesteld roadbook boordevol unieke tips en de mooiste autoroutes en reis met je eigen huurauto langs de spectaculaire natuur en bruisende steden! Een fly & drive vakantie zal je voor altijd bij blijven!

  • Vervoer naar en van de bestemming met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
  • Verblijf in comfortabele, kleinschalige drie- en viersterren hotels, vaak met zwembad
  • Comfortabele huurauto inclusief verzekering bij de prijs inbegrepen
  • Uitgebreide documentatie en routebeschrijving, kaarten en tips voor onderweg!
  • Lokale vertegenwoordigers 24/7 bereikbaar voor advies en hulp

34

Rondreizen

Fly drive – Een rondreis met huurauto

Wil je een rondreis maken, maar dan wel graag in je eigen reistempo? Dan biedt een fly drive vakantie een goede uitkomst. Een fly and drive bevat een combinatie van de vluchten, accommodaties en een huurauto. En wij vullen dit nog aan met leuke en interessante excursies. Een complete reis waarbij je de gekozen bestemming goed kunt leren kennen.

Fly drive bestemmingen

Wil je graag met een huurauto rondrijden in Afrika of juist naar Amerika? Wij hebben een ruime keuze voor een fly drive. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor een fly drive naar Cuba of een fly drive naar Marokko. Wij hebben de mooiste routes samengesteld waarbij je de hoogtepunten van de gekozen bestemming kunt bekijken. Dankzij de huurauto voel je je vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Jouw eigen reisgezelschap

Nog een groot voordeel van een fly drive: je kunt met je eigen reisgezelschap op reis en zo ook je eigen plan trekken. Zo bieden wij ook speciale fly drives voor families. Met het hele gezin op reis, wat is er nu leuker? Ook met de accommodaties en excursies is rekening gehouden zodat ze zowel leuk zijn voor de volwassenen als voor de kinderen. Eén ding is zeker: wij zorgen ervoor dat je kinderen zich volop kunnen vermaken tijdens de reis.

Nog meer mogelijkheden

Naast een fly en drive bieden wij nog meer mogelijkheden voor een bijzondere vakantie. Kies bijvoorbeeld voor één van onze (single) groepsreizen. Met groep, onder leiding van een deskundige reisleider, op avontuur in de gekozen bestemming. Maar voor de zonliefhebbers hebben wij ook heerlijke strandvakanties met hele fijne en comfortabele accommodaties om te overnachten. Waar je ook voor kiest, bij ons ben je zeker van een compleet verzorgde vakantie, van A tot Z.