Mooiste natuurbestemmingen

Geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft op deze prachtige bestemmingen!

47

Rondreizen

Natuurreizen – De mooiste bestemmingen

Ben jij als echte natuurliefhebber op zoek naar een mooie, nieuwe bestemming voor je vakantie? Bekijk dan op deze pagina eens onze natuurreizen. Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft op deze prachtige bestemmingen. Wij bieden complete natuurreizen, waarbij we ervoor zorgen dat je optimaal van de prachtige natuur kunt genieten.

Van safari tot jungle

Ben je nog nooit in Afrika geweest? Dan kunnen we dat zeker aanraden voor de natuurliefhebbers. Ga op safari, geniet van de natuur en ga op zoek naar de dieren. Als het om natuur gaat, heeft Costa Rica ook een bekende naam. Tijdens deze natuurreizen bezoek je niet alleen de mooiste natuurparken en nevelwouden van dit land, maar zie je ook vulkanen en tropische bossen. Van safari tot jungle, in ons aanbod hebben we het allemaal!

Verschillende soorten reizen

Wil je graag reizen met een groep? Of wil je liever alleen of met je eigen reisgezelschap de bijzondere natuur gaan ontdekken? Voor ieder type reiziger hebben we bijzondere natuurreizen in ons aanbod. Van individuele rondreizen tot (single) groepsreizen: kies zelf welke manier van reizen je het meest prettig vindt. De groepsreizen worden begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider, bij veel individuele rondreizen zit een huurauto inbegrepen zodat je zelf jouw eigen reistempo kunt bepalen.

Ontdek de natuur!

Onze natuurreizen bieden dé uitgelezen mogelijkheid om de mooiste plekjes van de wereld te ontdekken. En vergeet vooral jouw fotocamera niet, deze zal overuren gaan maken tijdens onze bijzondere reizen in de natuur. Voor welke reis je ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Van de vluchten tot de mooiste plekjes om te overnachten, maar ook veel excursies zijn inbegrepen. Je hoeft alleen maar te genieten van de fantastisch mooie natuur!