Reisaanbod

Verre rondreizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie op de manier die jij wenst, tijdens onze groepsrondreizen, privé rondreizen, single rondreizen, familiereizenstrandvakanties of groepsreis op maat met je eigen reisgezelschap. Of pas jouw reis zelf aan! Wij bieden het grootste verre rondreizen aanbod van Nederland!

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ruim 300 verre rondreizen
  • Altijd volledig verzorgd en inclusief vluchten
  • Voor iedere reiswens een passende reis
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB

259

Rondreizen

Rondreizen – ontdek spectaculaire bestemmingen tijdens een verre rondreis met FOX!

Een rondreis maken naar één van de 56 verschillende verre bestemmingen uit het aanbod van FOX. Kies uit één van de 290 verschillende rondreizen voor een onvergetelijke vakantie. FOX heeft het meest uitgebreide aanbod aan groepsrondreizen, familiegroepsreizen en single groepsreizen. Wil je liever wat meer vrijheid tijdens jouw rondreis? Dat kan, want FOX heeft ook een zeer ruim aanbod aan privé rondreizen naar veel verschillende bestemmingen.
Al onze rondreizen zijn perfect samengesteld op de wensen van onze reizigers. Zo biedt FOX actieve vakanties aan voor onze single- en familiereizigers en reizen met een aangepast tempo, onze Easy Going rondreizen. Zo heb je net even iets meer tijd op jouw vakantiereis.

Verken samen met FOX de meest uiteenlopende bestemmingen zoals Angkor Wat in Cambodja, de Grote Muur in Beijing, of Petra in Jordanië. Geniet je liever van een strandvakantie? Ook dat kan met FOX in prachtige bestemmingen zoals de Malediven, Indonesië en het Caribisch Gebied!

Rondreis maken

Een verre rondreis maken is een spectaculaire ervaring, door te kiezen voor één van de vele rondreizen van FOX kiest je voor een comfortabele rondreis waar alles voor je geregeld is. Je hebt echter natuurlijk gewoon de vrijheid naast het dagprogramma te doen wat je graag zelf wilt. Laat je tijdens onze groepsreizen rondleiden door onze Nederlandssprekende reisleiding of kies juist voor de vrijheid van onze individuele rondreizen. Het vervoer tijdens onze verre rondreizen is geheel afhankelijk van de bestemming en het type reis. Onze groepsrondreizen reizen voornamelijk per comfortabele airconditioned bus terwijl onze privéreizen per huurauto, taxi of trein rondreizen. Wat echter nooit anders is, is de mate van comfort. FOX zorgt er ten alle tijden voor dat de manier van vervoer kwalitatief hoogstaand is tijdens jouw rondreis!

Vakantiereizen

Niet te vergeten dat een rondreis nog altijd een vakantie is. Zo proberen wij in al onze reizen genoeg rust momenten in te plannen. In veel van onze bestemmingen sluiten wij de vakantie af met een aantal dagen aan het strand om nog even helemaal tot rust te komen na een reis vol met prachtige impressies.