Groepsrondreizen in Rusland

Bezoek de Hermitage van St. Petersburg en het Kremlin van Moskou.
We overnachten in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Groepsreis Rusland – Ga met ons mee en ontdek de geschiedenis

Altijd al de indrukwekkende geschiedenis van Rusland willen ontdekken? Ga dan mee met een groepsreis naar Rusland. Wij nemen je mee naar alle hoogtepunten en vertellen alles over deze plekken. Tijdens de Rusland groepsreis overnacht je in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels en zijn ook veel excursies al inbegrepen. Van Moskou tot St. Petersburg, onze groepsreizen naar Rusland zorgen voor een onvergetelijke indruk van dit land.

Een stadstour in Moskou

Natuurlijk mag een stadstour in Moskou niet ontbreken tijdens een groepsrondreis in Rusland. Deze hoofdstad staat vol met interessante, historische gebouwen. Zo brengen we een bezoek aan het Kremlin, het politieke, culturele en geestelijke centrum van het land. Maar je krijgt tijdens de groepsreis ook tijd om de stad zelf te ontdekken. Bekijk de hoogtepunten van de stad en maak gebruik van het handige metronetwerk.

Het bijzondere Sint Petersburg

De groepsreizen naar Rusland bevatten ook een bezoek aan Sint Petersburg, wat ook wel de tweede hoofdstad van Rusland genoemd wordt. Deze stad is uitgegroeid tot een groot, indrukwekkend museum met Russische en Italiaanse Barok bouwstijlen. Samen bekijken we de hoogtepunten in deze stad en ontdekken we alles over de rijke geschiedenis. Een bezoek aan één van de oudste musea, de Hermitage, mag ook niet ontbreken. Maar het is ook een aanrader om deze stad vanaf het water te bewonderen met een schitterende boottocht. Of ga naar een traditionele Russische balletvoorstelling of opera, een onvergetelijke belevenis!

Een complete treinreis

Wij bieden mogelijkheden voor een groepsreis in Rusland, maar ook complete treinreizen waarbij we meerdere landen bezoeken. Van Moskou naar China via Mongolië, een bijzondere route met vele hoogtepunten. En de reisleider die meegaat kan alles over deze route en de bezienswaardigheden vertellen.

Ga mee met een groepsrondreis

Gezellig met een groep samen de hoogtepunten van Rusland ontdekken? Kies voor een groepsrondreis in Rusland en wij zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Naast een groepsreis bieden wij ook mogelijkheden voor een singlereis in Rusland of een individuele reis in Rusland. Kies zelf de manier waarop je het meest prettig vindt om te reizen, alles is mogelijk en wij zorgen ervoor dat de reis compleet verzorgd is.