Groepsrondreis Russisch Goud

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Moskou

 • Moskou by night

  EUR 35-70 p.p.

  Deze stadstour ('s avonds) voert u langs de bekende plaatsen en mooi verlichte monumenten welke Moskou te bieden heeft. De verlichte architectuur van de gebouwen is prachtig wanneer het donker begint te worden. U bezoekt onder andere het Rode Plein en Victory Parc.

  EUR 70 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 40 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 35 p.p. bij minimaal 11 personen

 • Tretjakov Art Gallery

  EUR 30-55 p.p.

  De Tretjakovgalerij is een prachtig museum waar u vooral de Russische schilderkunst kunt bewonderen. Een lokale gids laat u tijdens een rondgang de mooiste iconen zien waaronder die van de meest vooraanstaande middeleeuwse kunstenaar Andrej Roebljov. Maar ook is er aandacht voor de kunstwerken uit de 18e en 19e eeuw. Vooral de bij ons minder bekende schilders zoals Vasnetsov, Soerikov, Sjisjkin, Veresjtsjagin en Repin zullen u versteld doen staan. De laatste jaren hebben de schilderijen die tot het Russisch realisme gerekend worden vele reizen gemaakt. Zo waren ze al een aantal keren te zien op exposities in Assen en Groningen. Kortom: een indrukwekkend museum dat u helpt Rusland te doorgronden.

  EUR 52 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 35 p.p. bij minimaal 11 personen

Optionele excursies in St. Petersburg

 • St. Isaac Kathedraal

  EUR 20-37 p.p.

  Deze kathedraal is altijd de belangrijkste kerk van Rusland geweest en is gebouwd tussen 1818 en 1858. Zelfs nu domineert de dom van deze kathedraal nog steeds de prachtige skyline van St. Petersburg. Zowel de buitenkant als binnenkant van deze kathedraal is bijzondere mooi!

  LET OP!! Deze excursie is enkel te boeken na de stadstour van de groepsreis Russisch Goud.

  EUR 20 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 17 p.p. bij minimaal 11 personen
  EUR 18 p.p. bij minimaal 16 personen

  PS let op: er is geen tijd om aan alle optionele excursies deel te nemen in St Petersburg!

 • Peterhof

  EUR 50-90 p.p.

  Peterhof is waarschijnlijk St. Petersburg bekendste en spectaculairste keizerlijke buitenverblijf. Het paleizen- en tuinencomplex ligt aan de Finse Golf, iets ten zuidwesten van St. Petersburg. Het complex is gebouwd op bevel van de Russische tsaar Peter de Grote en wordt vaak het “Russische Versailles” genoemd. Het paleis bevindt zich temidden van een gigantisch park, dat zich kenmerkt door mooi aangelegde tuinen en fonteinen, bijzondere beeldhouwwerken, grote paviljoenen en kleine paleizen, waarvan het direct aan de kust gelegen Montplaisir paleis favoriet was bij Peter de Grote.

  EUR 95 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 60 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 55 p.p. bij minimaal 11 personen

  PS let op: er is geen tijd om aan alle optionele excursies deel te nemen in St Petersburg!

 • St. Peter en St. Paul Fort

  EUR 20-34 p.p.

  Tijdens deze 1 uur durende excursie krijg u een indruk van de geschiedenis van deze bijzondere stad. Het St. Peter en St. Paul fort is gebouwd op orders van Peter de Grote. De bouw is gestart op 27 mei 1703 op het Zayachiy eiland. Binnen het fort vindt u de prachtige kathedraal welke van binnen bijzonder mooi is!

  LET OP!! Deze excursie is enkel te boeken na de stadstour van de groepsreis Russisch Goud.

  EUR 34 p.p. bij minimaal 2 personen
  EUR 22 p.p. bij minimaal 6 personen
  EUR 20 p.p. bij minimiaal 11 personen

  PS let op: er is geen tijd om aan alle optionele excursies deel te nemen in St Petersburg!

 • Boottocht

  EUR 33-41 p.p.

  We maken een 1,5 uur durende boottocht zodat we het prachtige St Petersburg ook vanaf het water kunnen bewonderen!

  EUR 41 bij minimaal 6 personen
  EUR 30 bij minimaal 11 personen
  EUR 33 bij minimaal 16 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven