12-daagse groepsrondreis Russisch Goud

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • De mooiste steden uit de Gouden Ring
  • Inclusief alle entreegelden!
  • Inclusief bezoek aan het tsarenpaleis Peterhof
  • Nonstopvluchten met KLM incl. ruimbagage
  • Workshop pelmeni maken

Schitterende rondreis door het land van tsaren!

Tijdens deze reis door Rusland bezoeken we uiteraard de bekende hoogtepunten als het Kremlin in Moskou en de Hermitage in St. Petersburg. Daarnaast verblijven we in de mooiste steden van de Gouden Ring, een aantal van de oudste steden van Rusland met een schat aan architectonische en culturele waarden. Ga mee op deze rondreis vol onvergetelijke indrukken!

Comfortabele hotels en vervoer
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs. We vliegen vanaf Schiphol rechtstreeks naar Rusland met KLM. Tijdens de reis verblijven we in comfortabele hotels. In Moskou en St. Petersburg verblijven we in hotels nabij metrostations, zodat je ook makkelijk op eigen gelegenheid de stad kunt ontdekken.

Heel veel inclusief
Niet alleen laten we je alle hoogtepunten van dit fascinerende deel van Rusland zien, maar ook maak je kennis met een aantal typische Russische gebruiken. Zo krijgen we in Sergiev Posad een workshop matroesjka beschilderen en genieten we in St. Petersburg van een zelfgemaakte specialiteit die pelmeni heet.  

Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze reis wordt begeleid door een van onze deskundige Nederlandssprekende reisleiders, die je uitgebreid zal informeren over deze bijzondere bestemming en de leukste plekjes weet te vinden.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers