Privé rondreizen in Rusland

Bezoek de Hermitage van St. Petersburg en het Kremlin van Moskou.
We overnachten in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels.
Reizen met de befaamde Trans Mongolië Express
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Individuele rondreis Rusland – Ontdek de indrukwekkende geschiedenis

Met een eigen reisgezelschap het indrukwekkende Rusland ontdekken? Daar is onze individuele rondreis in Rusland ideaal voor. We hebben een privé rondreis naar Rusland waarbij je per trein van Moskou naar Beijing reist. Je ziet dan dus niet alleen Rusland, maar meerdere landen tijdens een reis. Een geweldige ervaring voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere reis.

Privé rondreis Rusland: een fascinerend land

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat Rusland een fascinerend land is. En dat zul je tijdens de rondreis in Rusland individueel, en dus in jouw eigen tempo ontdekken. Je brengt een bezoek aan de meest indrukwekkende plekken in dit land, zoals het Kremlin in Moskou, de hoofdstad van Rusland. En er zijn diverse kerken en paleizen die zeker een bezoek waard zijn. Of maak een boottocht over de rivier de Wolga. Een aanrader!

Ga op ontdekkingsreis!

Ga op ontdekkingsreis in Rusland met onze individuele rondreis. Of kies voor een van onze groepsreizen naar Rusland of singlereizen naar Rusland. Voor iedereen hebben wij de juiste reis in ons aanbod. En van de comfortabele overnachtingen tot en met de excursies, alles wordt helemaal voor je geregeld! Dat is waar wij voor staan.