Groepsrondreis Russisch Goud

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

55 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 22-10-2017

prachtige reis

prachtige reis , jammer dat we geen gelegenheid hadden voor het bezoek aan het Catharinapaleis ,geen toegamgskaarten beschikbaar Het zou op voorhand in het excursieprogramma opgenomen moeten worden volgens de reisleidster. Dit als advies

Mw. R - Hardinxveld-Giessendam
10,0
Toegevoegd op: 12-10-2017

Een zeer aan te raden reis waar we met heel veel plezier op terugkijken!

Mw. van B - Heemstede
9,5
Toegevoegd op: 08-10-2017

een indrukmakende reis vol cultuur en historie van Rusland

De reis heeft een grote indruk bij ons achtergelaten over het verleden en huidige Rusland. Met name de steden Moskou en St. Petersburg. Er is zoveel te zien en ontdekken. Dus zeker een volgend bezoek waard. De Gouden Ring gaf een mooie indruk over het godsdienstige leven van de Russen en de leefsituatie nu.

Dhr. H - Apeldoorn
7,6
Toegevoegd op: 07-10-2017

Zeer mooie reis

Het was een mooie reis in Rusland met mooie paleizen, Russisch Orthodoxe kerken en fresco’s.

Dhr. M - Lelystad
10,0
Toegevoegd op: 07-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Leeuwarden
8,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

zeer indrukwekkend

de eerste gids Nina uitte haar politieke overtuigingen op een stuitende en kwetsende wijze nl: 1 Oost en West-duitsland hadden nooit samen mogen gaan, de schuld van Gorbatsjov 2.Rusland heeft terecht de Krim weer bezet,want vroeger was het gebied ook van Rusland,Kroesjef had het gebied onterecht afgegeven 3. de Navo is een agressor, want ze concentreren troepen aan de grenzen van Rusland, 4. Stalin was een geweldige man,want hij heeft Hitler overwonnen; dat er bij de zuiveringen in de jaren 30 miljoenen mensen zijn omgekomen en het leger zo verzwakt was dat ze aanvankelijk niet goed tegen de Duitsers konden vechten vond ze niet zo belangrijk. De tweede gids in Petersburg was organisatorisch veel beter en neutraler.

Dhr. S - Oude Tonge
9,5
Toegevoegd op: 04-10-2017

Een geweldige reis van Moskou naar Sint Petersburg met vele culturele hoogtepunten!

Dit is een reis voor mensen die geinteresseerd zijn in de geschiedenis en de cultuur van Rusland. Veel kerken en kloosters vormen een onderdeel van deze reis. Het bezoeken van twee grotere steden, Moskou en Sint Petersburg, en de verschillende kleinere plaatsen van de Gouden Ring zorgen voor voldoende afwisseling.

Dhr. D - Tilburg
9,5
Toegevoegd op: 04-10-2017

Een zeer goed georganiseerde reis, met veel bezienswaardigheden, voldoet helemaal aan de verwachting

Een mooie reis, met veel aanbod in kunstben culuur van de gouden ring. De hotels waren prima, het laatste ( Ibis) hotel is iets minder qua luxe, maar weer weer pal in het centrum. Wat ook zijn voordelen heeft. Goede lokale gidsen, die ook zorgzaam zijn en adequaat handelen la er kritische vragen gesteld worden.

Dhr. van R - Kaatsheuvel
7,6
Toegevoegd op: 03-10-2017

mooie reis, landschap viel tegen

Dhr. de B - Elburg
10,0
Toegevoegd op: 27-09-2017

overweldigend

gebruik de vrije dagen optimaal, ga winkelen, pak een terrasje of ga op een bankje in een van de vele parken zitten en laat alles over je heen komen. het zijn twee prachtige steden, de bevolking is vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
Terug naar boven