Rusland

Bezoek de Hermitage van St. Petersburg en het Kremlin van Moskou.
We overnachten in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

3

Rondreizen in Rusland

Rondreis Rusland - Een rondreis in dit fascinerende land

Rusland is een land met een rijke geschiedenis, en dat zul je ontdekken tijdens een rondreis in Rusland. Wij brengen je naar alle hoogtepunten en zorgen ervoor dat je overnacht in comfortabele, centraal gelegen hotels. De groepsreizen en singlegroepsreizen in Rusland worden begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. De ultieme manier om dit land en de rijke geschiedenis te leren kennen.

Rusland rondreizen: bezoek de hoofdstad Moskou 

Bij een Rusland rondreis kan een bezoek aan de hoofdstad Moskou natuurlijk niet ontbreken. Tijdens een stadstour maak je kennis met deze interessante stad met een rijke geschiedenis. Natuurlijk brengen we tijdens de rondreis in Rusland een bezoek aan het wereldberoemde Rode Plein, maar ook het Kremlin, wat het politieke, culturele en geestelijke centrum van Rusland is. Maar we geven je tijdens de rondreis in Rusland ook de vrijheid om deze stad zelf te ontdekken. Hiervoor is het gebruik van de metro ideaal.

Nog meer indrukwekkende hoogtepunten 

Maar Rusland heeft nog veel meer indrukwekkende en historische hoogtepunten in petto. Zo is er de voormalige hoofdstad Vladimir met de kathedraal van Sint Dmitry, die ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Maar er is ook het romantische plaatsje Suzdal dat niet mag ontbreken tijdens de rondreizen in Rusland. Hier zijn meer dan 100 monumenten en typische Russische houten huizen met rijk versierde raamlijsten. Een tip tijdens de rondreis in Rusland is een boottocht over de bekende Wolga rivier, waar je voorbij diverse kenmerkende Datja's en Russische buitenhuisjes vaart.

De sfeervolle stad Sint Petersburg 

Sint Petersburg is natuurlijk ook een van de bekendste steden van Rusland, door sommige zelfs de tweede hoofdstad genoemd. Tijdens de groepsreis in Rusland zullen we deze stad en haar hoogtepunten dan ook zeker een bezoek brengen. Wat dacht je van de Hermitage, één van de meest beroemde musea ter wereld. Maar een wandeling door deze stad is sowieso al prachtig, met een mix tussen Russische en Italiaanse Barok bouwstijlen.

Ga mee ons mee op deze historische reis

Ga met ons mee op deze historische rondreis in Rusland. Wij zorgen ervoor dat je alle hoogtepunten zult zien, en daarbij ook nog eens tijd heeft om zelf dit mooie land te ontdekken. Als je van historie houdt, is een rondreis in China ook een aanrader. Een kleurrijk land vol uitersten.