Single groepsreizen in Rusland

Bezoek de Hermitage van St. Petersburg en het Kremlin van Moskou.
We overnachten in comfortabele en veelal centraal gelegen hotels.
Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Singlereis Rusland – Ontdek het fascinerende Rusland

Met een groep singles het fascinerende Rusland ontdekken? Het is mogelijk met onze singlereis naar Rusland. Tijdens deze indrukwekkende reis bezoeken we onder andere Moskou en St. Petersburg en komen we alles te weten over de geschiedenis van dit land. Onze single reizen naar Rusland zijn compleet georganiseerd, inclusief overnachtingen en de nodige excursies. Een ideale reis voor iedereen die dit land goed wil leren kennen.

Single reizen Rusland: van Moskou naar St. Petersburg

Tijdens de single vakantie in Rusland brengen we natuurlijk een bezoek aan de hoofdstad van het land, Moskou. Een metropool van tegenstellingen en het hart van de Russische cultuur. We maken tijdens een stadstour uitgebreid kennis met Moskou en de vele historische gebouwen. Maar een bezoek aan het meer Westerse St. Petersburg, ook wel de tweede hoofdstad van Rusland genoemd, mag ook niet ontbreken tijdens de single groepsreis in Rusland.

Ontdek dit bijzondere land

Ontdek Rusland tijdens onze bijzondere single reizen. We zorgen ervoor dat je alles over dit land te weten komt tijdens de reis en heerlijk kunt bijkomen. Alles is geregeld! Kijk ook eens naar de groepsreizen naar Rusland en de individuele reizen naar Rusland. We hebben voor iedereen een geschikte reis in ons aanbod.