7-daagse Single Stedentrip Moskou en St. Petersburg

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

90 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 03-10-2019

een aanrader

10,0
Toegevoegd op: 03-10-2019

Mooie reis, waarin je 2 verschillende steden ziet.

Zowel Moskou als Sint Petersburg zijn goed te doen met de metro. Wij zaten dicht bij de winkels. De izaakkathedraal kun je beklimmem en dat geeft boven een heel mooi uitzicht over de stad.

Cindy
8,7
Toegevoegd op: 03-10-2019

Drukke maar fantastische reis, had het voor geen goud willen missen!

Ga in Moskou een boottocht maken, vooral in de avond is dit een prachtige toevoeging op het programma!

Joanne
9,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Een enerverende reis, goed georganiseerd.

Door onze reisleider werden diverse kleine uitstapjes georganiseerd bv als we ergens te vroeg aan kwamen omdat het verkeer mee zat. Zo hebben we een versmarkt kunnen bezoeken, waar diverse (verse) etenswaren te koop waren. Alle grote bezienswaardigheden zaten in de excursies, toch wist onze gids in Moskou daar nog iets extra's tussen te voegen, een bezoek aan het mausoleum van Lenin, erg indrukwekkend. De avondboottocht in Moskou is een aanrader. Onze reisleider raadde diverse musea en bezienswaardigheden aan in Moskou en Petersburg. Deze konden we in onze vrije tijd bezoeken, er zaten leuke plekjes bij. Ook zijn er bijzondere restaurantjes, onze reisleider wees er diversen aan. Er wordt veel aangeboden door straatverkopers, als je iets bij ze wil kopen is het goed om af te dingen. Ze vragen altijd te veel, maar als je goed af dingt, ben je veel goedkoper uit als in de souvenirwinkels.

9,3
Toegevoegd op: 02-10-2019

Zoveel mooie dingen gezien in een paar dagen tijd, onvergetelijk!

Een aanrader! Bijzondere ervaring om in Moskou op het Rode Plein te lopen. Prachtige en interessante dingen gezien. Een fijne treinreis overdag naar Sint Petersburg. Een veel drukkere hippere stad. Niet te vergelijken met Moskou. Maar wat een prachtige dingen. De Hermitage was overweldigend! Bijna te veel! Petershof, de Russische Show, Het Zwanenmeer. Tip: doe de optionele excursies ook!

Ina
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Geweldige vakantie gehad.

Mooie reis, waarvan ik Peterhof mooier vond dan Pushin. Misschien een optie voor Fox om deze al in Nederland te boeken. De USSR restaurantjes in Moskou zijn echt een aanrader. Leuke sfeer (oude huiskamertjes) en heerlijk eten voor een lage prijs.

Karin uit Hoofddorp
8,3
Toegevoegd op: 02-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

Ali serceli
7,7
Toegevoegd op: 02-10-2019

Schitterend

Erg mooie reis met mooie gebouwen! Je leert erg veel over het land van de gids & er is echt genoeg te zien

8,7
Toegevoegd op: 02-10-2019

Geweldige reis!

Moskou was schitterend, een echte verrassing vond ik. Fijne sfeer ondanks (of dankzij?) veel bewaking overal (in iedere grote winkels moet je door een poortje bijvoorbeeld). De bootreis `s avonds is een echte aanrader. St. Petersburg is ook prachtig, vooral op zaterdagavond is de Nevski Prospect erg sfeervol. Geweldige reis met een leuke groep, super gids (René) en Marie de locale gids in Moskou is absoluut top! De kennis van de gids in St. Petersburg is ook erg groot maar we moesten wel een beetje aan haar wennen.