Privé rondreizen in Seychellen

Hoogtepunten als de Vallei de Mai, fietstocht over La Digue en heerlijke tropische stranden.
U overnacht in comfortabele hotels met een mooie ligging.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor u beschikbaar.
Een droombestemming met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Individuele rondreis Seychellen – Ga naar de zon!

Iedereen die weleens op de Seychellen is geweest zal het ook zeggen, ieder eiland heeft weer zijn eigen karakter en schoonheid. En tijdens een individuele rondreis op de Seychellen zult u dit zelf ontdekken. Hagelwitte stranden, palmbomen, een heldere zee en bijzondere onderwaterwereld: De Seychellen heeft het allemaal. Tijdens de rondreis op de Seychellen reist u individueel door deze eilanden en geniet u van al het moois!

Privé rondreis Seychellen: eilandhoppen

Tijdens onze individuele rondreizen op de Seychellen gaat u van eiland naar eiland en ontdekt u zelf wat er zo mooi is aan deze eilanden. We hebben heerlijke accommodaties voor u geboekt op de zonovergoten eilanden en u heeft alle mogelijkheid om de eilanden goed te leren kennen tijdens de privé rondreizen op de Seychellen. Ga bijvoorbeeld fietsen op La Digue of zoek de schildpadden op Cousin. Op ieder eiland zijn wel leuke excursies te boeken.

Van ongerepte natuur tot mooie stranden

Tijdens een individuele rondreis op de Seychellen ziet u zowel ongerepte natuur als de allermooiste stranden. Op zoek naar een andere bestemming met mooie stranden? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor een privé rondreis op de Malediven. Er zijn zoveel mooie bestemmingen in ons aanbod en wij zorgen voor een complete reis met alles erop en eraan. U hoeft alleen maar te genieten!

Terug naar boven