Privé rondreis diverse vervoerstypes Islandhopping Seychellen

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Mahe

 • Mahé Discovery Tour

  EUR 62,- p.p.

  Het mooie hoofdeiland van deze archipel heeft veel bezienswaardigheden. De tour start met een bezoek aan 's werelds kleinste hoofdstad, Victoria. Hoogtepunten zijn onder meer het gerechtshof, museum, postkantoor en de 'Little Ben clock-tower'. Met haar kleurrijke markt, vol exotisch fruit, groenten en kruiden is Victoria een bijzonder stadje. Vervolgens rijdt u door de Sans Soucis pas en geniet u van een overheerlijke Creoolse lunch in het midden van de heuvels van Takamaka. Na de lunch brengt u een bezoek aan de koloniale plantage 'Jardin du Roi'. U krijgt eerst een welkomst vruchtendrankje om daarna te worden rondgeleid langs de diverse exotiche vruchten, groentes, specerijen en kruiden. De rest van de middag heeft u tijd om zelf op verkenning te gaan. Op de terugweg bezoekt u nog de ambachtsmarkt, waar u leuke souvenirs kunt kopen. Prijs bij minimaal 10 personen. (Te boeken bij een verblijf op Mahé)

 • Koraal Safari

  EUR 91,- p.p.

  Een prachtige excursie waarbij Cerf Island bezocht worden. Heerlijk om te snorkelen in de heldere zee en te genieten van de zon op een schitterend wit zand strand of een wandeling maken over deze exotische eilanden. Een heerlijke creoolse lunch is inclusief. Prijs bij minimaal 12 personen. (Te boeken bij verblijf in Mahé)

 • Dagexcursie Praslin & La Digue

  EUR 170 p.p.

  Per vliegtuig bent u in 15 minuten op het schitterende eiland Praslin. Het op twee na grootste eiland van deze archipel. Uiteraard bezoekt u de Vallee - de - Mai, een gebied met oerbomen en waar u vele bijzondere diersoorten kan spotten, waaronder de zwarte papegaai. Tevens groeit alleen hier de beroemde Coco - de - Mer, de kokosnoot dat symbool staat voor de Seychellen. Ook brengen we een bezoek aan Anse Lazio, één van de tien mooiste stranden ter wereld. Daarna gaat u naar La Digue, een eilandje met een tijdloze atmosfeer en rust. Hier bezoekt u L'Union State voor de schildpadden en de koloniale plantage dat als locatie heeft gediend voor de beroemde film: ''Goodbye Emmanuelle''. Aan het einde van de tour gaat u terug naar Mahé per boot. Prijs bij minimaal 10 personen. (Te boeken bij een verblijf in Mahé).

 • Peaks of Paradise

  EUR 91,- p.p.

  Deze unieke dagexcursie combineert een mooie wandeling met een heerlijk ontspannen catamaran tocht. Vanuit Danzilles start een prachtige wandeling over een door palmbomen omringd pad. Onderweg vertelt een ervaren gids over de flora en fauna van het gebied. Na anderhalf uur wandelen door een idyllische omgeving en langs bijzondere rotsformaties aan de noordwestkust van het eiland, komt u in Anse Major aan. In deze pittoreske baai gaat u aan boord van de catamaran. Vervolgens zeilt u naar het mooie Baie Ternay Marine Park. Een uitstekende plek om te snorkelen of te relaxen op het dek. Een heerlijke Creoolse lunch wordt aan boord geserveerd. De excursie wordt enkel op woensdag uitgevoerd. Prijs bij minimaal 12 personen. (Te boeken bij verblijf in Mahé)

Optionele excursies in Praslin

 • Vallee-de Mai

  EUR 50,- p.p.

  Dit oude oerbos in het midden van Praslin staat ook wel bekend als de Tuin van Eden. Hier groeit de Coco –de- Mer, deze kokosnoot staat symbool voor de Seychellen. Daarnaast is hier de zeldzame zwarte papegaai te vinden. Prijs bij minimaal 4 personen. Halve dag.
  (Te boeken bij verblijf op Praslin)

 • Boottocht naar Cousin, Curieuse & Saint-Pierre

  EUR 130,- p.p.

  Een unieke dag, waarbij u een aantal fantastische eilanden van de archipel zult zien. De eilanden zijn omringd door witte zandstranden en azuurblauwe Indische oceaan. Cousin eiland staat bekend om zijn bijzondere vogels, die hier graag verblijven. Op Curieuse eiland wordt een overheerlijke barbecue lunch klaargemaakt op het strand. Op Saint-Pierre kunt u prachtig snorkelen of relaxen in de schaduw van een palmboom op het strand. Prijs bij minimaal 12 personen. (Te boeken bij verblijf op Praslin)

 • La Digue

  EUR 58,- p.p.

  Vanuit Praslin heeft u de mogelijkheid om het eiland La Digue op eigen gelegenheid te verkennen per fiets. Om 09.00 uur neemt u de veerboot vanuit Praslin naar La Digue. Een vertegenwoordiger geeft u uitleg over de beste plekken om te zien, waar u het beste kunt eten. Met een kaart kunt u vervolgens het eiland zelf ontdekken per fiest.
  Om 16.30 uur vertrekt de boot terug naar Praslin.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).