Seychellen

Hoogtepunten als de Vallei de Mai, fietstocht over La Digue en heerlijke tropische stranden.
Je overnacht in comfortabele hotels met een mooie ligging.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor je beschikbaar.
Een droombestemming met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

0

Rondreizen in Seychellen

Rondreis Seychellen – Ontdek de paradijselijke eilanden

Wist je dat de Seychellen uit ongeveer 115 eilanden bestaat? Wij hebben de mooiste eilanden uitgezocht voor een rondreis op de Seychellen. Voor deze rondreis is alles geregeld: van de vluchten tot de transfers en de comfortabele overnachtingen. Je hoeft dus alleen maar te genieten van al het moois dat de eilanden te bieden hebben. Heerlijk relaxen op de allermooiste stranden. Je zult hoe dan ook optimaal genieten.

Rondreis Seychellen: het eiland Praslin

Het eiland Praslin is een van de eilanden waaraan je een bezoek brengt tijdens onze rondreizen op de Seychellen. Hier zijn prachtige stranden waar je natuurlijk heerlijk kunt relaxen. Maar je kunt ook naar Vallei de Mai, een natuurgebied dat op de Werelderfgoed van UNESCO staat. Onder andere bijzonder vanwege de natuur: hier vind je namelijk de Coco de Mer palm, de palm met de grootste plantenzaden ter wereld. Wat ook leuk is: vaar langs de kustlijn en ontdek de idyllische eilandjes rondom Praslin.

Huur een fiets op La Digue

Tijdens de rondreis op de Seychellen heb je natuurlijk meer dan genoeg tijd om te relaxen op de stranden van de Seychellen, maar het is ook heel leuk om een fiets te huren en naar één van de prachtige stranden te fietsen. Actief en relaxen tegelijk! Op La Digue is de fiets ook het belangrijkste vervoer, want hier rijden heel weinig gemotoriseerde voertuigen. Breng ook zeker een bezoek aan het prachtige strand Anse Source D’Argent dat niet voor niets zo vaak wordt gebruikt als filmdecor.

Mahé: het grootste eiland

Onze rondreizen brengen je ook naar Mahé, het grootste eiland van de Seychellen. Verken samen met een gids dit eiland en breng een bezoek aan de hoofdstad Victoria. Maar op dit eiland vind je ook imposante granieten pieken en vruchtbare berghellingen. We raden aan om met de boot naar St. Anne Marine Park te gaan. Hier is een hele rijke onderwaterwereld en er zijn volop mogelijkheden om deze te verkennen tijdens het snorkelen of duiken.

Genieten op de Seychellen

Ga genieten en ontdek de Seychellen tijdens een rondreis. Deze reis biedt de mogelijkheid om meerdere eilanden tijdens een complete reis te ontdekken. Een heerlijke gecombineerde reis voor een ontspannen vakantiegevoel.