Vakantie Singapore

Vakantie Singapore

Ontdek het bruisende stadsleven, de rijke historie en moskeeën van Singapore. We maken een stadstour door het koloniale hart en bezoeken de Singapore rivier, Mount Faber en Little India. Singapore is een miniscuul land ten zuiden van Maleisië, maar wel een van de meest moderne landen ter wereld.

Keuze uit 2 Singapore reizen in 5 categorieën

Vakantie Singapore - Ga mee op reis in dit bruisende land

Ontdek het bruisende stadsleven, maar ook een rijke historie tijdens een vakantie in Singapore. Wij nemen je mee naar de mooiste hoogtepunten in dit prachtige land, vaak gecombineerd met andere landen zoals Maleisië, Thailand en Borneo. Het zijn complete Singapore reizen inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Een onvergetelijke ervaring met alle comfort die je nodig hebt.

Ontdek Singapore 

Bij de aankomst in de gelijknamige hoofdstad Singapore zul je het direct merken, deze stad is een smeltkroes van culturen waaronder Chinezen, Portugezen, Britten en Indiërs. Tijdens een citytour kun je alle hoogtepunten van deze stad zien. Zo is er een koloniaal gedeelte, maar ook de wijken Chinatown en Little India zijn leuk om te bekijken. Als je wilt shoppen, moet je bij Orchard Road zijn. Dit is de meest bekende straat van de stad vanwege de vele winkels en shoppingcentra.

Tropisch genieten

Onze Singapore reizen brengen je naar nog veel meer hoogtepunten van dit land. Zo is er het tropische eiland Sentosa, het op drie na grootste eiland va Singapore. Dit eiland is verbonden met Singapore door middel van een brug. Hier kun je even heerlijk genieten op het strand. En je kunt hier zelfs met dolfijnen zwemmen! Een leuke aanvulling op onze reizen naar Singapore.

Singapore reizen combineren

Je kunt vliegen naar Singapore en deze reis combineren met een aantal andere landen zoals Maleisië, Thailand en Borneo. Tijdens een vakantie in Borneo kun je bijvoorbeeld de orang oetans ontmoeten. Of vaar in Thailand per boot naar de indrukwekkende badplaats Krabi met een dramatisch decor van uit zee oprijzende krijtrotsen. Zo kun je nog veel meer moois zien tijdens jouw Singapore vakantie. Het zijn allemaal complete rondreizen, inclusief alle vluchten en comfortabele overnachtingen.

Ga met ons mee naar Singapore

Wij bieden de mogelijkheid voor een vakantie in Singapore in de vorm van een rondreis of een singlereis in Singapore. Voor welke vakantie je ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen. Genoeg redenen dus om voor een vakantie in Singapore te kiezen!