Vakantie Singapore

“Bij Marina Bay heb je een waanzinnig uitzicht ”

Ontdek het bruisende stadsleven, de rijke historie en moskeeën van Singapore. We maken een stadstour door het koloniale hart en bezoeken de Singapore rivier, Mount Faber en Little India.
Reisleider Nicoline

Bij Marina Bay heb je een waanzinnig uitzicht
Nu op het Singapore forum
15-daagse single groepsreis Singapore - Maleisië - Borneo 31-05-2017
Auteurs:
Tiny
Geplaatst op:
15-01-2017 16:30:17 uur

Hallo, Het lijkt mij een hele mooie reis en ik wil hem ook boeken, maar ik moet eerst nog even vrij vragen. Geloof dat er dan geen schoolvakanties zijn, dus ik verwacht dat dat geen probleem zal zijn, Ik zag dat er inmiddels 1 iemand geboekt had! Wel weer spannend, het is voor mij de 2e keer dat ik op deze manier en met Fox op vakantie ga! groetjes Tiny

Lees reacties Reageer 5

Vakantie Singapore - Ga mee op reis in dit bruisende land

Ontdek het bruisende stadsleven, maar ook een rijke historie tijdens een vakantie in Singapore. Wij nemen u mee naar de mooiste hoogtepunten in dit prachtige land, vaak gecombineerd met andere landen zoals Maleisië, Thailand en Borneo. Het zijn complete Singapore reizen inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Een onvergetelijke ervaring met alle comfort die u nodig heeft.

Ontdek Singapore 

Bij de aankomst in de gelijknamige hoofdstad Singapore zult u het direct merken, deze stad is een smeltkroes van culturen waaronder Chinezen, Portugezen, Britten en Indiërs. Tijdens een citytour kunt u alle hoogtepunten van deze stad zien. Zo is er een koloniaal gedeelte, maar ook de wijken Chinatown en Little India zijn leuk om te bekijken. Als u wilt shoppen, moet u bij Orchard Road zijn. Dit is de meest bekende straat van de stad vanwege de vele winkels en shoppingcentra.

Tropisch genieten

Onze Singapore reizen brengen u naar nog veel meer hoogtepunten van dit land. Zo is er het tropische eiland Sentosa, het op drie na grootste eiland va Singapore. Dit eiland is verbonden met Singapore door middel van een brug. Hier kunt u even heerlijk genieten op het strand. En u kunt hier zelfs met dolfijnen zwemmen! Een leuke aanvulling op onze reizen naar Singapore.

Singapore reizen combineren

U kunt vliegen naar Singapore en deze reis combineren met een aantal andere landen zoals Maleisië, Thailand en Borneo. Tijdens een vakantie in Borneo kunt u bijvoorbeeld de orang oetans ontmoeten. Of vaar in Thailand per boot naar de indrukwekkende badplaats Krabi met een dramatisch decor van uit zee oprijzende krijtrotsen. Zo kunt u nog veel meer moois zien tijdens uw Singapore vakantie. Het zijn allemaal complete rondreizen, inclusief alle vluchten en comfortabele overnachtingen.

Ga met ons mee naar Singapore

Wij bieden de mogelijkheid voor een vakantie in Singapore in de vorm van een rondreis of een singlereis in Singapore. Voor welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen. Genoeg redenen dus om voor een vakantie in Singapore te kiezen!


  


Terug naar boven