Singapore

Hoogtepunten als Singapore Rivier, stadstour door het koloniale hart en het kleurrijke Little India
Je overnacht in een comfortabel en sfeervol viersterrenhotel.
Transfers per airco-minibus met privéchauffeur.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

2

Rondreizen in Singapore

Individuele rondreis Singapore – Ontdek dit bruisende land

Wil je op eigen gelegenheid het bruisende land Singapore ontdekken? Kijk dan eens naar de individuele rondreizen door Singapore uit ons aanbod. Wij hebben speciale reizen samengesteld waarbij je individueel het land Singapore kunt verkennen. Complete reizen inclusief vluchten, transfers, overnachtingen en excursies. Bekijk de mogelijkheden en ontdek zelf hoe leuk Singapore is!

Privé rondreis Singapore: de hoogtepunten

Natuurlijk bezoek je tijdens de individuele rondreizen ook Singapore zelf, de hoofdstad van het land. Je ziet Chinatown en Little India, maar ook het koloniale deel van de stad. Shoppen is hier ook uitgebreid mogelijk! Bij de privé rondreizen zit een uitgebreide city tour inbegrepen. Daarnaast wordt de reis regelmatig gecombineerd met een individuele rondreis in Maleisië en Borneo. Op die manier kun je de hoogtepunten van meerdere landen tijdens een reis bekijken!

Ga op avontuur!

Bekijk de mogelijkheden voor een privé rondreis in Singapore en kies voor de reis die het beste bij je past! Wij hebben ook leuke single groepsreizen naar Singapore in ons aanbod. Bij iedere reis zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is, van de vluchten tot aan de excursies. Je hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat Singapore te bieden heeft!