Singlereizen in Europa

Nieuw bij FOX: Europareizen voor singles

Je hebt misschien al gelezen dat FOX, samen met Pharos Reizen, in de loop van 2021 verder gaat onder de naam ANWB. Het grote voordeel voor jou? Je kunt nu ook Europa bij ons boeken, omdat we hiermee een hoop Europa expertise erbij gekregen hebben!

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en hebben Europese single groepsreizen samengesteld, met een goede afwisseling tussen natuur en cultuur. Actieve programma’s op verrassende plekken met een heerlijk ontspannen einde. Zodat jij straks na een lange periode van lockdowns en reisbeperkingen met een gerust hart nieuwe sociale contacten kunt opdoen èn Europa kunt ontdekken onder leiding van onze eigen vaste en vertrouwde FOX reisleiders. En mocht er dan toch iets mis gaan, dan zijn we zo weer thuis.

Twijfel je nog om te boeken? De reisondernemingen van ANWB bieden je de zekerheid van gratis annuleren. Zo is het geen enkel risico om toch die gave singlereis te kunnen boeken. Ga je mee?

Reis mee naar IJsland


Onze reisvlogger Lisa ging in de zomer van 2020 mee op single groepsreis naar IJsland. Een hele bijzondere reis, want het was de enige FOX-reis die in de zomer van 2020 door kon gaan. Zij maakte hierover bovenstaande impressie.

Reisleidster Esther over singlereizen, FOX én de ANWB

Onze reisleidster Esther begeleidt al bijna 12 jaar rondreizen voor FOX. In een interview vertelt ze over haar passie voor reizen, de dynamiek in een groep en over de overgang van FOX naar ANWB. Leuk weetje: Esther was de reisleidster op de enige FOX reis die afgelopen zomer door kon gaan.

Mis geen aanbiedingen!

Via onze FOX Nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen, interessantste acties en leuke extra achtergrondinformatie. 

Mis geen aanbiedingen!

Single groepsreizen

Samen met andere singles een verre bestemming ontdekken. 

Naar alle singlereizen