8-daagse single groepsrondreis Andalusië: Steden, Kust & Cultuur

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Inclusief ruimbagage en alle entreegelden
  • Inclusief sherry proeverij, paella kookles en tapastocht
  • Nederlandssprekende reisbegeleiding tijdens de gehele reis
  • Verblijf in uitstekende 3- en 4-sterren hotels

De streek van olijven, sherry-wijn en de prachtigste witte dorpjes!

Reis met ons mee op deze nieuwe reis naar het zuidelijkste deel van Spanje: Andalusië!

We gaan op ontdekkingstocht door de verschillende steden zoals Málaga, de universiteitsstad Granada, kleurrijk Córdoba en bruisend Sevilla. Door de geschiedenis is Andalusië rijk aan verschillende culturen en verschillende plaatsen die we bezoeken staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. De steden worden afgewisseld door bijzondere natuurgebieden, de mooie kustlijn en natuurlijk mag het proeven van de lokale keuken en smaakvolle wijn niet ontbreken.

De leukste excursies inbegrepen
Dat een bezoek aan Spanje een feest voor je smaakpapillen is, wist je vast al. Tijdens een kookcursus leer je de fijne kneepjes van het maken van een heerlijke paella en in Sevilla proef je de lekkerste  tapas tijdens een tapastocht. Ook de fantastische fietstocht door Sevilla is inclusief, evenals het bezoek aan een show van de prestigieuze Koninklijke Ruiterschool in Jerez de la Frontera.

Comfortabel onderweg
Je reist lekker comfortabel en wordt tijdens de rondreis begeleid door een professionele Nederlandssprekende reisbegeleider. Niet alleen kan hij of zij je van alles vertellen over deze bijzondere regio, maar ook krijg je zo de beste tips voor de plekjes in de stad waar de Spanjaarden zelf naartoe gaan, van de onbekende markten tot goede restaurantjes. We verblijven in uitstekende drie- en viersterrenhotels en als je nog zin hebt om even te relaxen aan het strand, op de laatste dag zit je op steenworp afstand van ‘la playa’!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 30 deelnemers