€ 75,- korting per persoon

Sri Lanka actieweek

Ontvang korting tijdens de Sri Lanka actieweek

Sri Lanka, de Parel van de Indische Oceaan. Het land van de prachtige theevelden, fantastische zandstranden en eeuwenoude tempels. Door de grote diversiteit van het land, vriendelijke bevolking en relatief korte reisafstanden is dit land ook een ideale familiebestemming.

Wist u dat het slechts 1 uur vliegen is vanaf Sri Lanka naar de Malediven? Veel van onze reizen naar Sri Lanka hebben wij gecombineerd met deze paradijselijke eilandstaat.

  • De actieweek loopt van 15 t/m 21 november 2018
  • Ontvang €75,- korting per persoon!
  • Kortingen op het gehele reisaanbod en beschikbare vertrekdata naar Sri Lanka
  • Bekijk de actievoorwaarden

Naar de groepsrondreizen Naar de single groepsreizen Naar de privé rondreizen 
Naar de familiereizen

 

Top 10 - plekken om te bezoeken in Sri Lanka

Sri Lanka is een veelzijdige bestemming waardoor er genoeg te beleven is! Bezoek de grottempels van Dambulla, kijk uw ogen uit in de ruïne stad Anuradhapura of geniet van de hagelwitte stranden in Trincomalee. Bent u benieuwd naar welke plekken u nog meer niet mag missen tijdens de reis? Lees dan snel verder!


Reisaanbod Sri Lanka

Ervaar tijdens een reis door Sri Lanka de schoonheid van het smaragdgroene binnenland. Bezoek tempels, heerlijke stranden en prachtige natuurparken.

Naar het reisaanbod

Landinformatie Sri Lanka

Sri Lanka heeft door een rijk koloniaal verleden een diversiteit aan volken en godsdiensten, dit ziet u terug in de indrukwekkende overblijfselen in de oude Koningssteden en de prachtige tempels, maar Sri Lanka biedt meer.
Lees meer over Sri Lanka