Verblijf Eden Resort & Spa / Beruwela

Indien gewenst is het mogelijk om tijdens het strandverblijf aan het einde van de rondreis te verblijven in het prachtige vijfsterrenresort Eden Resort & Spa in Beruwela op basis van halfpension.

Aandachtspunten

  • Indien je op 24 en/of 31 december 2020 in Sri Lanka verblijft, dien je rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie voor de kosten van deze diners kun je per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.

Hotels

Eden Resort & Spa - Beruwela

Luxe en comfortabel vijfsterrenhotel, direct aan het strand van Beruwela. Het Eden Resort & Spa heeft een prachtige lobby, diverse restaurants, een coffeeshop, bars, een prachtig zwembad met poolbar, zonneterras met ligbedden, een grote tropische tuin, fitnessruimte en een Ayurvedisch spa centrum met sauna en massagemogelijkheden. Er wordt regelmatig voor entertainment gezorgd. De hotelkamers zijn verzorgd ingericht en zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, badkamer met bad en/of douche en toilet, balkon of terras met zitje. De meeste kamers hebben uitzicht op de prachtige tropische tuin. Kortom een zeer prettig hotel om te verblijven!

Prijzen

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 248,- p.p.