Familie rondreizen in Sri Lanka

  Ontdek met ons hoogtepunten als het vissersdorpje Negombo, theeplantages, Koningsstad Kandy en een jeepsafari naar de wilde olifanten.
  We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een bijzondere ligging.
  Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
  Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

5

Familie rondreizen in Sri Lanka

Sri Lanka met kinderen – Ga samen naar het veelzijdige Sri Lanka

Wij kennen het land Sri Lanka als geen ander. Dit eiland is altijd al in ons aanbod geweest en we hebben speciale reizen samengesteld om naar Sri Lanka te gaan samen met de kinderen. Dit zijn complete reizen met extra leuke excursies voor het hele gezin. Daarnaast zijn alle vluchten en overnachtingen uiteraard ook inbegrepen. Ga samen op avontuur in dit veelzijdige land.

Gezinsvakantie Sri Lanka: diverse activiteiten

Wij zorgen tijdens de familiereizen naar Sri Lanka voor leuke hotels met een zwembad. En we plannen heel veel leuke activiteiten zoals een bezoek aan een schooltje of ritjes in de tuktuk. Dat maakt Sri Lanka extra leuk om met kind te bezoeken. Er zijn zoveel leuke excursies! Ook ontmoeten we de lokale bevolking tijdens een excursies naar een plattelandsdorpje. Dat maakt de reis naar Sri Lanka voor de kinderen ook nog eens heel leerzaam!

Leer Sri Lanka kennen

Het hele gezin leert Sri Lanka kennen tijdens onze familiereizen, de ultieme manier om lekker met het hele gezin erop uit te gaan naar een bijzonder land. Kijk ook naar de mogelijkheden voor de groepsreizen naar Sri Lanka en de individuele rondreizen naar Sri Lanka. Voor iedereen hebben wij leuke reizen in het aanbod met alle ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde vakantie!