Groepsrondreizen in Sri Lanka

  Ontdek met ons hoogtepunten als het vissersdorpje Negombo, theeplantages, Koningsstad Kandy en een jeepsafari naar de wilde olifanten.
  We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een bijzondere ligging.
  Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
  Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

6

Groepsrondreizen in Sri Lanka

Groepsreis Sri Lanka – Ga mee op reis naar dit prachtige land

Sri Lanka is een veelzijdige bestemming, en dat zul je zeker ontdekken tijdens een van onze groepsreizen naar Sri Lanka. Ga tijdens een jeepsafari op zoek naar de wilde olifanten, bezoek het traditionele vissersdorpje Negombo en de Koningsstad Kandy. Het zijn slechts enkele van de hoogtepunten tijdens een groepsreis in Sri Lanka. De deskundige Nederlandssprekende reisleider weet de leukste plekjes te vinden en kan je alles vertellen over dit bijzondere land.

Een groepsrondreis in Sri Lanka: de hoogtepunten

Wij willen natuurlijk nog niet alles vertellen over de Sri Lanka groepsreis, maar we zullen wel een tipje van de sluier oplichten. Zo is een bezoek aan de hoofdstad Anuradhapura een bijzonder onderdeel. Deze stad is een waar openluchtmuseum en we bezoeken dan ook de overblijfselen uit het verleden. De jeepsafari is absoluut ook één van de hoogtepunten tijdens de groepsreizen naar Sri Lanka. We gaan op zoek naar de olifanten, die rond zonsondergang naar de open waterplekken komen. Heel indrukwekkend om ze van zo dichtbij te kunnen zien!

Tip: treinreis langs de theeplantages

Wil je als een echte local reizen? Kies dan tijdens de groepsreis in Sri Lanka voor de spectaculaire treinreis door de schitterende natuur. De route is adembenemend, je ziet de echte locals en geniet van prachtige uitzichten. Een bezoek aan een theefabriekje behoort ook tot de mogelijkheden tijdens de groepsreizen in Sri Lanka. Zo leer je het echte Sri Lanka kennen!

Overnachten in comfortabel hotels

Met een groep naar de mooiste plekjes van Sri Lanka en overnachten in comfortabele hotels met veel een bijzondere ligging: dat zijn de groepsrondreizen naar Sri Lanka die je bij Fox, Verre Reizen van ANWB boekt. Geniet van al het moois dat dit land te bieden heeft en kom alles te weten over de natuur en de cultuur in dit land.

Samen op reis naar Sri Lanka

Ga samen met ons op reis naar Sri Lanka en ontdek de allermooiste plekjes van dit land. Op zoek naar een singlereis naar Sri Lanka of een familiereis in Sri Lanka? Ook dat is mogelijk. En voor welke reis je ook kiest: alles is geregeld, je hoeft alleen maar te genieten!