15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

84 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 29-02-2020

Mooie reis echter Sri Lanka was voor ons geen hoogte punt in vergelijking met Thailand en Vietnam

Er is geen omschrijving ingevuld.

Marion
7,7
Toegevoegd op: 26-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 25-02-2020

Prachtige combinatie tussen beleving en natuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 01-12-2019

mooie reis met leuke activiteiten en een beetje relaxen

mooie reis. Wij hebben vooral genoten van de olifantensafari, Pollonawara (optionele excursie), de treinreis tussen de theeplantages en de leeuwenrots. Het land is prachtig alles is groen. De grote steden zijn chaotisch en met alle tuk tuks kijk je je ogen uit. Het laatste tangerine hotel is prima, maar best massaal vergeleken de andere hotels. wanneer ik nog een keer zou boeken, zou ik weer opnieuw verlengen maar ook voor een upgrade kiezen van hotel.

9,0
Toegevoegd op: 19-10-2019

Een geweldige ervaring in een prachtig land met een leuke gids en gezellige groep!

Samen met een vriendin voor de eerste keer buiten Europa op vakantie. Deze groepsreis was hiervoor perfect! Alles was goed geregeld, mooie resorts/hotels, leuke excursies, onze geweldige reisleider Nalin en Engelse gids Richard en een super gezellige groep van jong en oud. Wij hebben nog met de jongeren onder ons de berg tegenover de leeuwenrots beklommen en de zonsopgang kunnen zien. Een uitdagende klim met een indrukwekkend uitzicht! Enigste minpunt van de reis; Het eten viel ons vaak een beetje tegen aangezien het bijna allemaal in buffetvorm was, vaak het zelfde en lang altijd niet warm. Voor de rest was het een super reis en raden wij hem zeker aan!

Lynn en Tanja
9,0
Toegevoegd op: 30-09-2019

Mooie, goed georganiseerde reis met veel hoogtepunten en een super reisleidster (marlies)

Mooie relaxte reis met prima hotels, heerlijk eten en bovenal een prachtig land met hele vriendelijke mensen. De leeuwenrots is zeer de moeite waard, de klim valt reuze mee.

Jos
8,3
Toegevoegd op: 25-09-2019

Leuk, afwisselend programma waarbij je veel van het land ziet.

We hebben een ontzettend leuke reis gehad, een leuke groep met verschillende leeftijden. We hebben veel gezien van het land. Nog een tip: Naast de leeuwen rots zit ook een berg (Pidurangala rock) die je kunt beklimmen, je kunt hier fantastisch de zonsopgang bekijken! Je moet wel een beetje sportief zijn wat betreft de beklimming naar boven. Dit is namelijk niet een "gewone" trap.

Wiggemans
8,0
Toegevoegd op: 24-09-2019

Een super reis om nooit meer te vergeten met een super leuke gids. Nalin BEDANKT!!

Het was een super reis! Over Nalin de gids zijn wij zeker heeel goed te speken!

Eline Koopmans
8,7
Toegevoegd op: 07-08-2019

Een onvergetelijke reis met voldoende vrije tijd. Een belevenis vol ervaringen. Een aanrader!

Zeer afwisselend programma! Een aanrader

Arie en Wilma
9,0
Toegevoegd op: 07-08-2019

Mooi land, prima reisleidster . Alles goed geregeld, niets op aan te merken.

Door de omstandigheden was het een kleine groep (10) dat maakte dat we veel aandacht kregen, nergens hoefden te wachten en altijd vooraan stonden. De plaatslijke bevolking was blij met ons als toerist, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Geenszins opdringerig. Bij de optionele fietstocht had de gids wel iets meer migen vertellen. De fietsen waren overigens van goede kwaliteit. De stadsrondrit door Colombo had voor ons geen enkele meerwaarde. Hier had de gids geen toegevoegde waarde De beklimming van de leeuwenrots is een must, prachtig uitzicht en niet te vermoeiend

Jos