Groepsrondreis Sri Lanka en Malediven

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

45 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 12-05-2018

Zeer afwisselend en goed verzorgd

Zeer afwisselende reis: tempels, natuur, olifanten en apen, treinreis, boottocht, tuktuk, ossenkar.. Super mooie afsluiting op de Malediven. De mensen in Sri Lanka zijn ontzettend vriendelijk. Reis was strak georganiseerd, nergens lang hoeven wachten. Wel 1 minpunt, er was 1 hele lange reisdag met erg korte stop in Galle (na een beroerde lunch).Daar hadden we graag de vrijheid gehad om zelf rond te kijken en een lunchadres uit te zoeken. Verder was alles goed geregeld, mooie hotels en heel erg lekker eten overal. Was voor ons eerste groepsreis die ondanks dat we met een groep van 30 waren, heel goed bevallen is. Aanrader!

Dhr. V - Rosmalen
10,0
Toegevoegd op: 29-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van D - 'S-Gravendeel
8,6
Toegevoegd op: 29-03-2018

Alle onze verwachtingen van de reis naar Sri Lanka werden ingelost, het was gewoon super!!!

Op 12 maart zijn we vol spanning zijn vetrokken vanuit de luchthaven te Amsterdam, de vlucht met een A380 van Fly Emirates vertrok op tijd, de A380 is een geweldig mooi en indrukwekkend vliegtuig, na een kleine 6 uur vliegen zijn we in Dubai geland waar we dan moesten wachten op onze vlucht naar Colombo. Eenmaal in Colombo werden we hartelijk ontvangen door onze reisleidster Nicoline die ervoor gezorgd heeft dat de rondreis door het prachtige Sri Lanka vlot verliep. Bijna alle hotels waren perfect (met uitzondering het hotel op de Malediven, Club Rannalhi Resort, dit vonden we iets minder goed dan de hotels op Sri Lanka), verder was het eten in de meeste hotel gewoon uitstekend!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 29-03-2018

ik ben zeer tevreden over fox de busreis in Sri Lanka we kregen op tijd wat te drinken in de bus

de reisleidster was zeer ervaren en aardig en wist precies hoe het daar allemaal ging ik ben zeer tevreden we hadden een super leuke groep dat vond ik ook belangrijk want ik was alleen en het was voor mij de eerste keer dat ik zoon reis maakte dus ik vond het welm super spannend maar achteraf gezien viel het allemaal best wel mee maar dit had ik niet verwacht echt niet ik heb genoten Fox bedankt

Mw. V - Boxmeer
9,0
Toegevoegd op: 16-03-2018

Veel cultuur en schitterende natuur in SriLanka, met als afsluiter heerlijk relaxen op de Malediven.

Zeer veel tempels, kerken en moskeeën. In de steden veel drukte; tuktuks, bussen, brommers, auto's fietsen, alles rijdt door elkaar heen. Prachtige natuur. Mooie hotels met goede WIFI. Leuk om te doen: bezoek theeplantage, treinreis, olifantensafari, rit met tractortje/boottocht over meer/workshop curry's maken bij lokale bevolking/afgesloten met tuktuk-tour. Tempelbezoek : prachtige tempels gezien echter voor ons hadden het er niet zoveel hoeven te zijn. Erg mooie reis, combi van rondreis SriLanka en afsluiten met enkele dagen op de Malediven is SUPER.

Mw. V - Kaatsheuvel
7,1
Toegevoegd op: 04-03-2018

De rondreis Sri Lanka was interessant met voldoende afwisseling en in een rustig tempo.

Mw. B - Landgraaf
10,0
Toegevoegd op: 01-03-2018

Fantastisch reis

Mw. B - Uithoorn
8,1
Toegevoegd op: 28-02-2018

Leuke ervaringen

Mw. S - Papendrecht
9,0
Toegevoegd op: 28-02-2018

Een prachtige reis waarbij onze reisleider ons een goede indruk van Sri Lanka heeft gegeven!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 02-02-2018

Sri Lanka, een land met veel afwisseling en als toetje de Malediven

Dhr. van der V - Hoogeveen
Terug naar boven