17-daagse groepsrondreis Sri Lanka's Mooiste van de Natuur

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

30 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 09-03-2020

Ideale manier om een goede indruk te krijgen van wat Sri Lanka te bieden heeft.

Minst enthousiast over de informatie van de Nederlandse dame op de eerste ochtend van het strandhotel. Ik vond haar chaotisch en niet accuraat. Het leek alsof ze zich niet goed had voorbereid. De vragen die ze stelde waren oke maar leiden haar ook van haar doel af. Er ontstond erg veel onduidelijkheid poten ze weg was. Wel was het prettig dat ze wel effectief reageerde in de groepsapp wat veel goedmaakte maar toch .....

10,0
Toegevoegd op: 07-03-2020

Een prachtig avontuur in een hele mooie natuur!

Alles was van A tot Z perfect geregeld.Vanaf aankomst tot terugreis heb ik echt nergens over na hoeven te denken. Heerlijk! Onze reisleider en gidsen (Manu en co.), onze chauffeur en bosboy waren zo'n fijne mensen.... zo professioneel en heel vriendelijk. Hotels waren over het algemeen goed en een aantal keren voortreffelijk, vervoer was fantastisch, planning top en een goede leider die beslissingen nam naar ieders tevredenheid. We hebben zoveel moois gezien, prachtige natuur, geweldige dieren, cultuur. Wat de reis mede tot een groot succes gemaakt heeft was de geweldige groep mensen die wij tijdens deze reis hebben mogen ontmoeten en waarbij we bij sommige met pijn in het hart afscheid van genomen hebben en aan allemaal met een glimlach terug denken! We zijn heel dankbaar dat wij deze mooie reis gemaakt hebben en al die ervaringen rijker zijn! ??

Belinda uit Goes
8,7
Toegevoegd op: 28-02-2020

Wil je onbezorgd op reis dan heb je een goede reden, reis met FOX, dan ben je dik tevreden.

Elke dag was een verrassing, alles is voor je gepland. Je hoeft alleen maar te denken,wat doe ik aan vandaag.? Je moet proberen aan alles mee te doen, anders krijg je spijt!!! Je komt er waarschijnlijk nooit meer. Ik denk ook dat het heel belangrijk is in wat voor gezelschap je tetecht komt. Nou, dan hebben wij erg geboft, onze medereizigers voelden net als familie. Fantastisch. Als je dan ook nog een goede reisgids, buschauffeur en bijrijder hebt kan de reis niet meer stuk.

Elly, Spijkenisse
7,7
Toegevoegd op: 26-02-2020

mooie combinatie van natuur en cultuur

ga er een keer zelf op uit met de tuktuk

Maja
8,7
Toegevoegd op: 09-02-2020

Een schitterend land met veel wilde dieren en prachtig klimaat

Ervaar vele beesten in het wild, Sri Lanka is een land waar de wilde beesten in een goede harmonie samen met de mens leven. Door de veelzijdigheid van het land is er voor iedereen iets moois te zien. De dieren kan je van zeer dichtbij bewonderen waar volgens mij de dieren geen last van hebben. Zorg wel dat je een goede gids bij je hebt die de beesten ook ziet en kan benoemen. Sri Lanka kent verschillende klimaten en daardoor veel variatie in natuur en begroeiing. Echt een aanrader.

8,7
Toegevoegd op: 05-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 04-02-2020

Mooie natuurparken, veel dieren gespot. Fijne hotels en indrukwekkende herinneringen rijker.

Nabij Galle kun je tijdens het snorkelen zeeschildpadden en diverse vissen bewonderen. Echt een belevenis, indrukwekkend.

8,3
Toegevoegd op: 23-11-2019

een prachtig land met heel mooie natuur

een heel mooi land met prachtig verschillende landschappen, heel vriendelijke mensen, een echte aanrader

9,3
Toegevoegd op: 19-11-2019

Onze eerste groepsreis ooit. Een geweldige ervaring, alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld .

zie boven opmerking over vuurshow en Yale Toevoegen walvistocht met catamaran. In een woord geweldig.

9,3
Toegevoegd op: 19-11-2019

prima georganiseerde, afwisselende reis met een zeer ervaren gids in een prachtig land

Er is geen omschrijving ingevuld.

Lucas