21-daagse groepsrondreis Compleet Sri Lanka

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 12-04-2019

geen enkel spijt dat ik de reis gedaan heb

een aangename reis met voor ieders wat wils,natuur ,tempels dus afwisseling troef de hotels zijn mooi en het eten is bijzonder lekker onderweg ben je al eens een voormiddag vrij en je hoeft alle excursies niet altijd noodzakelijk mee te doen

7,3
Toegevoegd op: 11-04-2019

gevarieerd (natuur, cultuur), maar minder boeiend dan vorige Fox reizen

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 05-04-2019

Een grandioze reis, hele mooie flora en fauna. En een heel mooi land. Zeker een aanrader.

Een aanrader is zeker de jeepsafari. Even een tip voor mensen die een budda tattoo hebben: Je mag ze wel hebben maar probeer deze toch maar zo veel mogelijk bedekt te houden. Ik heb er zelf één. Sommige mensen schrikken er van maar ik ben ook heel agressief benaderd door een paar heren.

P. Groen en J. Roos
8,0
Toegevoegd op: 04-04-2019

De reis komt wat traag op gang maar het eindoordeel is zeer positief.

Men komt toe op de middag van de 2de reiswagen en de eerste dagen is er weinig te zien! Jafna is ver en veel,is er niet te beleven maar het hotel en eten zijn zeer aangenaam. De reisleider heeft er voor ons ook een extra middagtoer bijgedaan: erg fijn. Het is een mooi land met mooie vriendelijke mensen maar de zwerfhonden en graatmagere poezen gaan me aan het hart. En ik weet dat de mensen ook honger hebben: een oude man vroeg of hij ook een koekje mocht van degene die ik een poes aan het voederen was. Pijnlijke situatie want al.ben ik een dierenliefhebber een mens is toch nog iets anders!

Rudi
9,0
Toegevoegd op: 04-04-2019

Vriendelijke bevolking, schitterende jeepsafari's, mooie natuur en heerlijk eten bij local families.

Mooie natuur in het midden van Sri Lanka, de olifantensafari was zeer geslaagd, de optionele excursie naar het Yala natuurpark (met wat geluk kan er een luipaard gespot worden) is zeker aan te raden. Men moet voor het bezoeken van de vele tempels en rotsen goed ter been zijn voor het vele trappen lopen. Jammer dat in veel tempels een verbod is op het maken van foto's. Het bezoeken van Jaffna in het noorden kost 3 dagen, lange busritten en is het eigenlijk niet waard. Beter zou zijn het bezoek aan het noorden te schrappen en deze 3 dagen te besteden aan een wat rustiger reistempo mte wat meer vrije tijd. De treinreis viel wat tegen in vergelijking met treinreizen in andere Aziatische landen. Het eten bij diverse locale families is telkens weer een hoogtepunt en Fox ondersteunt deze families op deze manier.

Marijke en Wim
10,0
Toegevoegd op: 04-04-2019

Sri-Lanka een paradijs op aarde

Deze 3e keer naar Sri-Lanka was omdat het zo.n mooi en vriendelijk land is. Verders konden we nu de complete reis maken ook naar het Noorden en Oosten, dit was nieuw voor ons. Ook het Olifantenweeshuis is een aanrader. Blij dit zo gezien te hebben, want de veranderingen gaan snel, vooral Colombo.

Fiep en Wim Dannijs uit Nieuw-Vennep
7,7
Toegevoegd op: 15-10-2018

mooie verhouding tussen natuur en cultuur.

Voor ons waren de leeuwenrots in Sigiriya en de olifantensafari in het Kaudulla Nationaal Park de hoogtepunten. De rit met de trein hebben we als minder ervaren. De stadstour door Colombo was op zich wel aardig, maar dat we op een gegeven moment door de gids bij een winkelcentrum werden gedropt had voor ons niet gehoeven. De tijd die hier verspild is hadden we liever in de 'oude stad' doorgebracht waar nu erg weinig tijd voor overbleef.

Dhr. S. - Wirdum
8,3
Toegevoegd op: 12-10-2018

Prachtige reis dit mooie land, lieve mensen in het land, gevarieerde natuur en cultuur!

Mensen in Sri Lanka zijn met recht trots op dit prachtige land, zoveel historie, culturele bezienswaardigheden en schitterende natuur! Wandelen over de Horton Plains aanrader! Maar ook de interactie met de bevolking, gewoon een praatje maken en je hoort zoveel leuks en interessants. Heb super genoten met mijn reisgenoten van Sri Lanka!

7,7
Toegevoegd op: 06-10-2018

Veelzijdige reis met de diverse culturen waarbij de omgeving werkelijk schitterend is.

De tempel in Jaffna is werkelijkwaar schitterend. De olifantensafari is echt een aanrader om zo veel olifanten bij elkaar te zien. Zorg wel voor een goede conditie, een groot aantal van de excursies en tempels zijn op hoog gelegen delen alleen te bereiken met trappen.

Dhr. Vos uit Dordrecht