Groepsrondreis Schatten van Sri Lanka

U krijgt van ons:
  • Jeepsafari naar de wilde olifanten
  • Uniek BBQ diner in de jungle
  • Comfortabele en centraal gelegen hotels
  • Uitstekend viersterrenresort aan het strand
  • Nu inclusief verblijf in Trincomalee!

Zeer uitgebreide rondreis langs het allermooiste van Sri Lanka!

Tijdens deze rondreis ziet u de fascinerende bezienswaardigheden van Sri Lanka, zoals de oude hoofdstad Anuradhapura, de rotstempel van Dambulla, de ongerepte oostkust bij Trincomalee, de beroemde Tempel van de Tand en de Kandy vuurdansers. 

Onze reisleiders weten alles over onze bestemmingen. Reisleider Zaheem vertelt over Sri Lanka: "Een bezoek aan een basisschool is een geweldige ervaring. Praten met de kinderen laat hun enthousiasme zien om te willen leren. Samen liedjes zingen zorgt voor een gezellige sfeer. Ook het huisbezoek bij een lokale familie is een onvergetelijke belevenis. De familie laat ons hun dagelijkse leven zien en er wordt zelfs voor ons gekookt!"

Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens uw strandverblijf na de rondreis, verblijft u in een prachtig strandhotel met zwembad, tevens op basis van halfpension, zodat u rustig kunt bijkomen van alle indrukken die u opgedaan heeft.

Leuke excursies inbegrepen
Wij hebben er voor gekozen om een aantal leuke excursies, zoals de bootsafari door de lagune van Ranweli, de jeepsafari om olifanten te spotten en een dansvoorstelling van de Kandy vuurdansers, op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Sri Lanka?
 Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers
Terug naar boven