21-daagse groepsrondreis Schatten van Sri Lanka (vanaf april 2021)

Je krijgt van ons:
  • Jeepsafari op zoek naar wilde olifanten
  • Alle hoogtepunten uit Sri Lanka's culturele driehoek
  • Spectaculaire treinreis door de theeplantages
  • Uitstekend viersterrenresort aan het strand
  • Inclusief verblijf in Trincomalee

Zeer uitgebreide rondreis langs het allermooiste van Sri Lanka!

Tijdens deze rondreis zien we alle belangrijke bezienswaardigheden van Sri Lanka, zoals de oude hoofdstad Anuradhapura, de rotstempel van Dambulla, de ongerepte oostkust bij Trincomalee, de beroemde Tempel van de Tand en de oude VOC-stad Galle. 

Bijzondere excursies inbegrepen
Maar naast de culturele hoogtepunten zit ons programma vol met kleine verrassingen die uniek zijn! Zo geniet je van een bootsafari die eindigt op de lagune met een cocktail bij zonsondergang. En bezoek je een tempel die bijna niet bezocht wordt door toeristen, om er kennis te maken met de boeddhistische monniken.

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over onze bestemmingen. Reisleider Zaheem vertelt over zijn Sri Lanka: "Het bezoek aan het dorpje in de buurt van Sigiriya is een onvergetelijke belevenis. De familie ontvangt ons gastvrij en geeft ons een kijkje in hun dagelijkse leven."

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens ons strandverblijf na de rondreis, verblijven we in een prachtig strandhotel met zwembad, tevens op basis van halfpension, zodat je rustig kunt bijkomen van alle opgedane indrukken.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers