21-daagse groepsrondreis Schatten van Sri Lanka

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

71 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 18-08-2019

Afwisselende reis door een verrassend land. Goede combinatie tussen historie, cultuur en natuur.

Naast een uitgebreid programma was er veel ruimte voor ontmoetingen met de lokale bevolking. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om er ook zelf op uit te trekken. De inwoners zijn altijd bereid je de juiste weg te wijzen. Tijdens het strandverblijf zijn er genoeg mogelijkheden om er zelf op uit te trekken, o.a. treinreis richting Hikkaduwa en wandelingen door de dorpjes. Optionele excursies zijn zeker de moeite waard, wandelen in Horton Plains en een bezoek aan het regenwoud zijn aanraders. Probeer ook zeker de lokale keuken uit, veel verrassende gerechten gehad. Kortom een aanrader voor een afwisselende reis op een mooie bestemming.

Margriet en Robert
7,7
Toegevoegd op: 12-05-2019

geen

8,0
Toegevoegd op: 06-05-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 02-05-2019

sri lanka mooi land

Sri Lanka is een mooi land met hele leuke plaatsen,de reisleider liet bij onze reis de wensen over wat wel wat jammer was.Daar deze toch invloed heeft op hoe het verlof verloopt. Sri Lanka is een mooi land maar er heerst veel onrust en dat hebben we zelf mogen ondervinden zelf zo erg dat we het land vroeger moesten verlaten

8,3
Toegevoegd op: 02-05-2019

Mooi land met vriendelijke bevolking, zeer de moeite waard

Jammer dat de treinreis nabij Nuwara Eliya geen doorgang kon vinden a.g.v. omstandigheden. Leeuwenrots in Sigiriya en wandeling door theeplantage zeer de moeite waard. Extra foto-stops tijdens rondreis zou ik zeker op prijs stellen

Annelies en Ger Linssen
9,3
Toegevoegd op: 18-04-2019

Zeer de moeite waard, erg afwisselend het reistempo was prima. Mooi land met vriendelijke mensen

De mangrove boottocht viel ons wat tegen. Zeer aan te raden : snorkelen bij Pigeon Island (zeker slippers aantrekken, erg scherp) , de Leeuwenrots, Horton Plains en het Sinharaja Regenwoud (behoorlijk ver rijden vanaf het hotel maar dat is het meer dan waard)

J en J
8,0
Toegevoegd op: 17-04-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 15-04-2019

Mooi, vooral de prachtige bomen en de heel vriendelijke bevolking!!

Leeuwenrots en Horton Plains zijn prachtig maar wel pittig, zeker als het warm is ! Wel heel veel tempels waarbij de schoenen uit moeten om er naartoe te gaan, dus niet alleen om in de tempels te gaan.Zou leuk zijn moest de lunch ook eens iets anders zijn dan buffet(bv broodje , soep of dergelijke) , want 2 maal daags vind ik ietsje teveel van het goeie! Voor de liefhebbers van zeevruchten is Green lobster een echte aanrader en die is aan het strand waar de rustdagen zijn,hebben daar met 14 personen zonsondergang gezien en super lekker gegeten! Was een top avond.aAls je uit het hotel naar links gaat en over de spoorweg op de rechterkant heb je ook green lobster maar daar kan je het gerust boeken om aan het strand te zitten!

Monique uit Lochristi
9,0
Toegevoegd op: 13-04-2019

Boeiende reis met een goede balans tussen natuur en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Herman
8,7
Toegevoegd op: 04-04-2019

Afwisselende rondreis in een mooi Aziatisch land met zeer vriendelijke mensen.

Er is geen omschrijving ingevuld.