21-daagse groepsrondreis Schatten van Sri Lanka

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

86 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 24-11-2019

Een gevarieerde reis door een prachtig land met uiterst vriendelijke mensen

Een mooie reis waarbij je veel van het land te zien krijgt. Onze reisleider Dominique en lokale gids Nish hebben de reis uitstekend verzorgt door een aantal mooie aanvullingen aan het programma en het leuke gezelschap tijdens de reis.

Arthur
7,7
Toegevoegd op: 09-11-2019

goed georganiseerd, geeft goede indruk van het land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

g.a.s.
9,0
Toegevoegd op: 04-11-2019

Een reis die een diepe indruk bij heeft achtergelaten.

Wat voor ons een ervaring was dat wij werden uitgenodigd, door een tuktuk chauffeur om bij hem thuis een kop thee te drinken. En wat ons opviel de enorme gastvrij heid van de mensen. En wij hebben ons ook geen moment onveilig gevoeld.

Jaap uit Donkerbroek
8,3
Toegevoegd op: 01-11-2019

Sri Lanka is een prachtig veelzijdig land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

elly
7,0
Toegevoegd op: 01-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 01-11-2019

mooi land en natuur en aardige mensen

De inbegrepen excursies naar park met olifanten was mooi tevens olifanten opvang. Optionele excursie naar Yala park viel tegen, doordat wij weinig dieren hebben gezien. De natuur was wel mooi.

8,0
Toegevoegd op: 31-10-2019

Een mooi land,met veel cultuur,natuur en vriendelijke mensen.

Hebben een super mooie reis gehad

9,7
Toegevoegd op: 19-10-2019

Deze reis haalt er alles uit wat er in zit!

De dagindeling wordt prima aangepast aan de omstandigheden zoals: warmte/weersomstandigheden, drukte e.d.

Jack
9,0
Toegevoegd op: 18-10-2019

Sri Lanka, zeer zeker bezoeken !

Alleen het inkorten van de strandvakantie.

Marja Holdinga
9,7
Toegevoegd op: 18-10-2019

Fantastische mooie reis door het schitterende veelzijdige Sri Lanka

Het was een onvergetelijke reis. Onze zeer goede reisleiders Dominique en Nish hebben ons meegenomen door hun prachtige land. We hebben alle optionele excursies meegedaan om niets te missen van dit fantastisch mooie land. Afwisselende reis met mooie cultuur en natuur. Het was in 1 woord geweldig!

M. Van Alem uit Dordrecht