Privé rondreizen in Sri Lanka

Ontdek met ons hoogtepunten als het vissersdorpje Negombo, theeplantages, Koningsstad Kandy en een jeepsafari naar de wilde olifanten.
Je overnacht in comfortabele waar mogelijk kleinschalige hotels, veelal met een bijzondere ligging en reist per comfortabele airco-auto met Engelssprekende privéchauffeur die tevens jouw gids is.
Wij bieden de mogelijkheid om jouw reis te upgraden en zelf aan te passen.
Onze privé rondreizen naar Sri Lanka zijn zeer compleet, er is veel inclusief.

8

Privé rondreizen in Sri Lanka

Individuele rondreis Sri Lanka - Ga zelf op pad door Sri Lanka 

Sri Lanka is een veelzijdig land met een combinatie van natuur, cultuur en prachtige stranden. En dit kun je allemaal helemaal in jouw eigen tempo ervaren tijdens een individuele rondreis in Sri Lanka. Onze gidsen en privéchauffeurs kennen dit land als geen ander en zullen alle hoogtepunten laten zien. Wij zorgen voor een bijzondere privéreis in Sri Lanka, waarbij alles geregeld is. 

Een volledig georganiseerde privé rondreis in Sri Lanka

Wij bieden volledig georganiseerde individuele rondreizen in Sri Lanka. Zo hebben wij de vluchten, comfortabele overnachtingen (veelal kleinschalig en met een bijzondere ligging) en een auto met airco en een privéchauffeur / gids geregeld. Er zijn verschillende routes in Sri Lanka, maar natuurlijk kunnen wij in overleg de reis aanpassen naar jouw wensen. 

Ontdek de schatten van Sri Lanka

Ontdek de schatten van Sri Lanka tijdens een individuele rondreis. Sri Lanka heeft veel te bieden voor cultuur-en natuurliefhebbers. Zo is de hoofdstad Anuradhapura één van de belangrijkste historische steden van het land. Er zijn diverse overblijfselen uit een rijk verleden, zoals paleisruïnes, tempels en de oude Sri Maha Bodhi-boom, nog altijd een belangrijk bedevaartsoort. Maar tijdens een privéreis in Sri Lanka ga je ook op safari, waar je onder andere de indrukwekkende wilde olifanten kunt spotten.

Combinatie met de Malediven

Naast natuur- en cultuur-, kunnen ook strandliefhebbers hun hart ophalen tijdens een privé rondreis in Sri Lanka. Sri Lanka heeft mooie stranden, maar de Malediven nog mooiere. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor een individuele rondreis in Sri Lanka, gecombineerd met de Malediven. Dit eiland staat bij veel mensen op de bucket list en dat is natuurlijk niet voor niets zo. 

Ontdek het echte Sri Lanka 

Een privéreis in Sri Lanka is de ideale manier om dit land helemaal in jouw eigen tempo te ontdekken. Een zeer complete rondreis die naar jouw eigen wensen aan te passen is. Wij bieden leuke en bijzondere groepsreizen en single groepsreizen in Sri Lanka aan. Kies voor de reis die het meeste aanspreekt en ga met ons mee naar Sri Lanka!