Privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka

Alle hoogtepunten van Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtige, kleurrijke bestemming die haar bezoekers met open armen ontvangt. Het is een land van tegenstellingen, ontzettend vriendelijke inwoners en een natuurlijke diversiteit die u op weinig plekken zo zult aantreffen.

U vliegt naar Colombo, waarna u de eerste twee dagen in een strandhotel aan de Indische Oceaan verblijft om te acclimatiseren. Hier maakt u een prachtige boottocht door de lagune van Ranweli. Vervolgens bezoekt u de indrukwekkende rotstempels van Dambulla. Hier vindt u schitterende standbeelden en de grottempels zijn al meer dan 2000 jaar oud!
 Bekijk hier het complete dagprogramma

Overnachten in comfortabele hotels
Gedurende uw reis verblijft u in comfortabele hotels, op ideale locaties. Zo verblijft u bijvoorbeeld bij Sigiriya vlakbij de beroemde Sigiriya leeuwenrots. Waar mogelijk is er een heerlijk zwembad. Om het af te maken sluit u de reis af in een heerlijk hotel aan het strand, zo kunt u alles wat u gezien heeft nog even goed verwerken voor de terugreis.
 Bekijk hier alle geselecteerde hotels

U reist per auto met chauffeur
U reist per comfortabele airconditioned auto met Engelssprekende privéchauffeur/gids die u het mooiste van Sri Lanka laat zien. Wij hebben voor u ook een tour langs de indrukwekkende hoogtepunten van Kandy gepland, zo bezoekt u de prachtige Tempel van de Tand en kunt u de beroemde botanische tuinen verkennen.
 Bekijk hier wat nog meer inclusief is

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,9
Fantastische rondreis met prachtige natuur en cultuur in een mooi en vriendelijk land.
Dhr. d - Roosendaal
Terug naar boven