Privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 09-10-2018

Vriendelijke bevolking, veel te zien

Dhr. P - Beuningen
3,8
Toegevoegd op: 05-10-2018

Prachtig landschap leuke mensen

Over algemeen was de reis goed Prachtig landschap leuke mensen Geen rommel langs de straten Geen blauwe zee Niet veel history

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 06-08-2018

Fantastische rondreis met prachtige natuur en cultuur in een mooi en vriendelijk land.

Fijn om met een eigen gids/chauffeur door Sri Lanka te kunnen rijden, op deze manier kom je op de beste plekjes en leer je veel over de cultuur. Onze chauffeur spande zich enorm in om er een onvergetelijke reis van te maken en was bovendien een aangename reisgenoot. We hebben veel gezien en gedaan, boottochtjes, treinreis en allerlei bezoekjes. Op die manier lukt het om in twee weken een goede indruk te krijgen van het land. Wanneer we even een middagje rust wilden, was dit ook mogelijk, maar meestal wilden we er uiteraard de volgende dag weer op uit. Wat we het allermooiste vonden waren de jeepsafari's in de parken, heel bijzonder om olifanten, krokodillen en beren en nog veel meer in het wild te kunnen zien!

Dhr. d - Roosendaal
9,5
Toegevoegd op: 28-04-2018

Een cultuurshock die snel went

Op het vliegveld werden we ontvangen door een fox vertegenwoordiger en onze chauffeur. We kregen een lokale telefoon zodat we altijd met het plaatselijke kantoor en onze chauffeur konden bellen. Ontzettend fijn! We hebben het ontzettend getroffen met onze chauffeur en gids Malaka. Hij gaf ons ruimschoots de gelegenheid om foto's te maken, maakte foto's ván ons en vóór ons, ging met alle excursies mee (ook alle 1200 traptreden van lion's rock op een hele hete dag), zocht toeristen wc's en gaf ons de ruimte om toch samen van onze vakantie te genieten. Hij legde ons veel uit over het land, de cultuur en overal waar we langskwamen wist hij wel wat te vertellen. De bezienswaardigheden die bij het programma in zitten zijn zeker must have seens, maar dat betekent wel dat je vaak andere (vaak dezelfde groepen) toeristen tegenkomt die praktisch hetzelfde rondje doen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-04-2018

Onder de indruk van een alles omvattend schitterend land

Schitterende reis! Sri Lanka is een land wat zoveel te bieden heeft! Natuur, cultuur, prachtige stranden en bovenal een zeer vriendelijke bevolking.

Dhr. E - Zwijndrecht
10,0
Toegevoegd op: 23-04-2018

Indrukwekkende reis met veel natuur, heerlijk eten en geweldige mensen

Enorme gedreven en enthousiaste gids die op gepaste momenten afstand nam maar ook initiatieven nam om een extra dimensie aan de reis te geven. Een echte gastheer en ambassadeur voor Sri Lanka, sociaal en humor. Een echte topper!!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 12-04-2018

Heel mooie kennismaking met Azië, geweldig om met een fijne gids/chauffeur op stap te zijn.

Het is een absolute aanrader om een rondreis te maken met een privégids/chauffeur. Onze gids was flexibel en deskundig zodat er behalve de bekende hoogtepunten ook ruimte was voor andere dingen, je vaak je eigen tempo kon bepalen en hij ons advies kon geven bijvoorbeeld over hoe je je moest gedragen in een tempel.

Mw. K - Wijk Bij Duurstede
10,0
Toegevoegd op: 25-02-2018

Fascinerende reis met vele onvergetelijke momenten

Het was de eerste keer dat ik een dergelijke georganiseerde (privé)reis heb geboekt, en het was een schot in de roos! Sri Lanka is een fascinerend land met een schitterende diversiteit aan natuurschoon, met een rijkdom aan bezienswaardigheden. De bezoeken aan de Boeddhistische tempels waren onvergetelijk. Het fijne van een prive-reis is dat je min of meer je eigen tempo aan kunt houden, en ook kunt stoppen op momenten die niet van te voren zijn ingepland. Je moet dan natuurlijk wel een gids/chauffeur hebben die daarvoor openstaat en daaraan mee wil werken. In Nihal hadden wij een absolute topper. Hij deed echt alles om onze reis tot een groot succes te maken. Hij wist enorm veel, en wat hij niet wist, zocht hij uit. Hij was altijd op tijd, bezorgde ons de beste plaatsen, was vriendelijk en correct, had humor, en vond prima plekken voor lunch of een drankje. Ook een compliment voor de hotels.

Mw. de G - Bloemendaal
Terug naar boven