Privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

10 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,7
Toegevoegd op: 23-09-2017

Gevarieerde reis, helaas slechte gids/chauffeur waardoor we veel info miste over het land

Mw. V - Boxmeer
8,1
Toegevoegd op: 18-09-2017

+ Indrukwekkend, afwisselend, schitterend land, vriendelijke bevolking, mooie cultuur

Dhr. B - Udenhout
9,5
Toegevoegd op: 09-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Zwartebroek
9,5
Toegevoegd op: 09-08-2017

Geweldige reis, met een geweldige gids

Wij hebben in de eerste dagen van onze reis veel gedaan, varierend van cultuur, natuur en safaris. We hebben dankzij de geweldige gids veel van het land kunnen zien en hebben veel geleerd over de cultuur, mensen en natuur. Een van de vele hoogtepunten was de pera hera in Kandy, maar ook het zien van olifanten, apen en zelfs een luipaard was bijzonder. Al met al een zeer geslaagde vakantie.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 26-07-2017

Onze rondreis door Sri Lanka was prachtig. Dit hadden wij vooral te danken aan onze gids/chauffeur.

Sri Lanka is een prachtig land als je er tenminste niet zelf hoeft te rijden, want dat raad ik iedereen af. Het verkeer is een chaos, daar moet je een beetje tegen kunnen! De voormalige hoofstad Kandy is een aanrader, vooral de "tempel of the tooth", indrukwekkend! Wij hebben een rondreis gemaakt met chauffeur tevens gids, dat is heel prettig, aangezien hij alles wist te vertellen over zijn land en het Boeddhisme. Zeer prettig persoon. Aan het eind van de reis zijn we in Kalutara aangekomen, in het Avani resort. Mooi gelegen, prettige kamer en terras, alleen erg duur, dat vonden wij wel jammer. Glas wijn € 6,00 en half ltr. bier rond € 5,50. Massage is niet aan te bevelen gezien de prijs. Als je even de straat uit loopt bij het hotel heb je massages die heel goedkoop zijn.

Mw. B - Maastricht
9,0
Toegevoegd op: 23-07-2017

Veelzijdige reis die ons de wereld een stuk dichterbij heeft gebracht.

Onze lokale gids en chauffeur in Sri-Lanka, was voor 'Fox' maatstaven niet geschikt. Hij had weinig kennis over het land en religie waardoor hij niet veel van ons gestelde vragen wist te beantwoorden. Bovendien was zijn Engelse taal beneden niveau van een reisgids. Gids Ruwan deed zijn werk met de beste bedoeling, maar had volgens ons een aandoening waardoor hij moeite had met sociale vaardigheden. Hij ging met alle excursies mee, zelfs achterin de Tuktuk (met z'n drieën past dat echt niet). Hij was erg opdringerig in zijn aanbod van excursies en interesses naar ons. Gaf vaak aan hoe zwaar hij het in zijn land had. Daar kun je als toerist op dat moment niks mee. AL weten we dat Sri-Lanka het zwaar heeft. Zijn rijstijl was op momenten gevaarlijk. We hebben al eens een reis naar Peru gemaakt met Fox, deze was zeer goed en vinden dat Ruwan dan ook niet geschikt lijkt als gids voor Fox.

Dhr. H - Heerlen
9,5
Toegevoegd op: 04-07-2017

Een hele mooi reis, waarbij je veel van het land te zien krijgt. Optie tot veel leuke excursies.

Dit is een zeer mooie reis door Sri Lanka. Je krijgt veel van het land te zien. De chauffeur (Sugath) was voor ons een toegevoegde waarde voor de vakantie. Hiermee moet je overigens wel geluk hebben. Dit pakte voor ons goed uit, we konden het goed vinden met de chauffeur, die veel extra dingen heeft geregeld waardoor je nog meer de cultuur mee krijgt. De optie tot extra excursies zou ik zeker doen. Het basis programma is goed gevuld maar met de extra excursies zie je veel meer van het land, wat de reis natuurlijk veel specialer maakt. De reis is een goede mix van activiteiten en relaxen. De laatste paar dagen in het hotel aan de zee zijn erg aangenaam. Mocht je hier niet voor komen, dan kan je ook altijd nog extra excursies of uitstapjes maken vanuit daar. Kortom erg mooie reis, die goed geregeld is.

Mw. V - Drunen
8,6
Toegevoegd op: 13-02-2017

mooie gevarieerde reis.

Mw. L - Sittard
7,6
Toegevoegd op: 03-02-2017

Mooi land,erg vriendelijke mensen.

De Sygiria rots moet je zeker beklimmen,is echt de moeite waard! Strand bij Bentota is prachtig.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 18-01-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Zeist
Terug naar boven