15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

 

Een prachtige rondreis door Sri Lanka en strandverblijf op de Malediven

Een schitterende rondreis door de Parel van de Oriënt; Sri Lanka, met als afsluiting een all-inclusive verblijf op de Malediven!

De reis begint aan de westkust van Sri Lanka, in een strandhotel aan de Indische Oceaan, waar je even kunt acclimatiseren. Vanuit hier rij je per airconditioned auto met privéchauffeur naar de oudste stad van het eiland Anuradhapura, waar je prachtige tempels en ruines kunt zien, die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan.

Je rijdt verder in de richting van Sigiriya, waar je een jeepsafari zult maken op zoek naar wilde olifanten. Ook de imposante leeuwenrots met de beroemde fresco’s van de wolkenmeisjes, de rotstempel van Dambulla en de oude koningsstad Polonnaruwa staan op het programma, de gehele culturele driehoek komt aan bod.

Kandy, de tweede stad van Sri Lanka en het culturele hart van het land, ligt in een vallei rondom een meer en is een sfeervolle en gezellige plek om een paar dagen door te brengen. Hier staat ook de 'Tempel van de Tand', In deze tempel ligt volgens de overlevering een hoektand van Boeddha. 
 Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma voor alle hoogtepunten

Zeer professionele begeleiding 
Onze privégidsen/chauffeurs kennen Sri Lanka als geen ander en laten je graag de mooiste plekjes in hun land zien. Daarnaast zijn ze je graag van dienst als je zelf bijzondere wensen hebt.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met een ervaren chauffeur en verblijf je in uitstekende hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Je wordt per speedboottransfer naar een resort gebracht op het Zuid Malé Atol, waar je verblijft op basis van all inclusive, zodat je rustig kunt bijkomen van alle indrukken die je opgedaan hebt.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Heel veel excursies inclusief
Bij ons zijn een aantal leuke excursies inbegrepen, zoals een bootsafari door de lagune van Ranweli, de jeepsafari om olifanten te spotten en een dansvoorstelling van de Kandy vuurdansers.
 Bekijk hier wat allemaal inclusief is

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit