Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

44 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Gastvrije mensen, bijzondere cultuur en een gevarieerde natuur

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een fantastische reis waarbij de vriendelijke inwoners de ambassadeurs zijn van hun land Sri Lanka.

Een fantastische reis. Waarbij onze chauffeur Kennedy, door zijn kennis van het land en zijn gastvrijheid ons een heerlijke vakantie heeft bezorgd. Uiteraard dit alles in combinatie met de bevolking, natuur en de cultuur.

Mw. E - Nijmegen
9,0
Toegevoegd op: 09-08-2018

Super mooie ervaring en veel geleerd van dit fantastische land.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 19-06-2018

Wat een geweldig mooi land is Sri Lanka!

Vanaf dag 1 tm dag 16 hebben wij een geweldige rondreis gehad door Sri Lanka. Wat een mooi land met zijn ongerepte natuur. Alles wat we hebben gedaan hebben we ook als superleuk ervaren! Hoogtepunt voor ons was de treinreis. Die had nog wel langer mogen duren. En de kookworkshop met de locals was eveneens super. Nog nooit zo lekker gegeten :-) Onze gids/chauffeur James heeft ons overal veilig heengereden en voorzien van veel informatie. Hij was overal bij, maar op de achtergrond. Hij zorgde voor ons als een vader. Denk je hieraan, denk daaraan. Dankjewel James voor deze geweldige ervaring. Dus als je twijfelt of je deze reis moet gaan maken; wij zeggen volmondig ja, zeker doen! En fox is ons zeer goed bevallen. Alles is prima geregeld, vanaf de aankomst op de luchthaven tot aan het vertrek. In één woord: top!

Mw. L
7,6
Toegevoegd op: 18-06-2018

Prachtige natuur, afwisselende excusies en super vriendelijke mensen een gave natuurtrip.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-05-2018

Een onvergetelijke reis door een geweldig land met prachtige natuur, cultuur en vriendelijke mensen

Deze reis is een aanrader, Sri Lanka is een geweldig land. Prachtige nationale parken met veel dieren en vogels. Er is veel historie en mooie geïnteresseerde mensen. De reis is heel afwisselend en je kunt ook zelf aangeven als je nog optionele excursies wilt doen of als je een middag eerder naar je hotel wilt voor extra vrije tijd, Tharindu was onze chauffeur met veel kennis van het land en de bezienswaardigheden dit zorgt ervoor dat je een onbezorgde reis kunt maken. We raden aan de upgrade te nemen mooie hotels op prachtige locaties.

Dhr. van V - Rotterdam
9,5
Toegevoegd op: 14-05-2018

De reis van ons leven!

Wij hebben Sri Lanka ervaren als een paradijselijk eiland met bijzonder vriendelijke mensen. Een schitterende flora en fauna, afgewisseld door prachtige tempels, stoepa's en authentieke leefomgevingen. Adembenemende safari's met zeer ervaren gidsen maken je vakantie om nooit te vergeten!!

Dhr. G - Hilversum
8,6
Toegevoegd op: 09-05-2018

Een avontuur om nooit te vergeten

Sri Lanka heeft als vakantieland enorm veel te bieden. Prachtige stranden, afwisselende landschappen, bijzondere cultuur, Unesco Wereld erfgoederen, en een rijk culinair aanbod. De hotels en resorts die Fox selecteerde (upgrade) zijn op een enkele na van hoog niveau. De organisatie was perfect, van de ontvangst 's morgens vroeg op de lucht haven tot het afscheid op diezelfde luchthaven. Fox had alles perfect geregeld.

Dhr. B - Hoofddorp
10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een prachtig land, maar Kapila maakte het geweldig!

Wij hebben erg genoten van het prachtige land en de geweldige excursies. De wisseling tussen actieve excursies en rustige bezienswaardigheden was goed. De gids heeft ons uitstekend geholpen! We hebben er een nieuwe vriend bij!

Dhr. R - Alkmaar
10,0
Toegevoegd op: 08-04-2018

Eerste keer FOX en Sri Lanka, geweldige ervaring alles super verlopen.

We waren zeer tevreden over de lokale gids. Deskundig, vriendelijk en beschaafd. Het programma was niet overladen, maar we hebben toch heel veel gedaan en gezien. We hebben een prima beeld van het eiland, de cultuur, de natuur en de bevolking gekregen. Met de gids was het programma goed te bespreken, kleine aanpassingen waren geen probleem. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. We hadden schitterende hotels. De organisatie was top!

Mw. R - Sittard
Terug naar boven