Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

46 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 05-10-2018

Een zeer mooie afwisselende reis door het prachtige Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtig land, met veel historie, mooie natuur, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Alles was tot in de puntjes geregeld en niets werd aan het toeval over gelaten! Tijdens onze reis hebben we veel van de hoogtepunten van Sri Lanka gezien. Met name de afwisseling tussen de (indrukwekkende) oude steden en tempels, de prachtige natuur en avontuurlijke safari's vonden wij erg plezierig. Het is best een druk programma, maar er was zeker ook tijd voor ontspanning, zelfs terwijl wij bijna alle optionele excursies hebben gedaan. Onze hoogtepunten waren de optionele wandeling naar Horton Plains (doen!), de treinreis in de hooglanden en Lion Rock. Wij waren ook erg tevreden over onze gids/chaffeur James, hij heeft er alles aan gedaan om onze reis zo aangenaam mogelijk te maken en hij was een leuk persoon om mee op te trekken (zeker niet onbelangrijk, je zit tenslotte best lang met elkaar in de auto).

Dhr. A
9,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Voor ons een perfecte mix tussen cultuur, natuur en rust.

We zagen eerder al olifanten in het wild, maar nog nooit zoveel en zo dichtbij. Een intense beleving. De glimlach en het enthousiasme waarmee onze chauffeur/gids ons telkens begroette, zal ons lang bijblijven. Bedankt, Chanaka, voor de goede zorgen waarmee je ons begeleidt hebt tijdens onze rondreis.

Mw. A
8,1
Toegevoegd op: 23-09-2018

Een mooie reis in een land met prachtige natuur en hele lieve mensen,alles top geregeld door Fox!

Onze chauffeur Danuka heeft ons van het begin tot het eind in de watten gelegd. De mensen zijn allemaal heel aardig en de natuur is afwisselend en prachtig! De prive rondreis is ook echt een prive ronreis van het begin tot het einde. Alles was perfect geregeld. We hebben de cultuur gezien, en hoe de mensen leven. Daarnaast veel natuur gezien in verschillende nationale parken. Heel veel dieren en prachtige vogels.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 21-09-2018

Fantastische reis om nooit te vergeten door fascinerend Sri Lanka

Deze reis door het paradijselijke eiland Sri Lanka met heel veel afwisseling is een echte aanrader. Cultuur en natuurliefhebbers krijgen een enorm aanbod aan tempels, sites Unesco, prachtige stranden en safari's door nationale parken met vele dieren (olifanten, luipaarden, krokodillen, varanen, talrijke vogels en vissen). Neem zeker een extra batterij mee voor het fototoestel om de vele tempels, landschappen en dieren te registreren als herinnering. De gastvrije en vriendelijke bevolking geeft deze reis nog een extra dimensie Organisatie door fox was perfect geregeld, dit vanaf de voorbereiding van de reis tot en met de ontvangst bij terugkeer op de luchthaven van Colombo. Mooie hotels op prachtige locaties Speciale bedanking aan onze chauffeur en reisgids Amila, die ons een onbezorgde en onvergetelijke reis bezorgde met heel veel liefde en passie voor zijn land en kennis van de verschillende regio's, bezienswaardigheden en natuur.

Dhr. M
9,5
Toegevoegd op: 19-09-2018

Prachtig reis met veel natuur, cultuur, aardige mensen en heel lekker eten!

Een prachtige reis met veel natuur, kennismaken met het echte leven in het land en de diverse culturen. Vele extra excursies mogelijk. Een geweldige gids/ chauffeur, Dushara die je alles van het land laat zien en ervaren.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 03-09-2018

Natuur, cultuur en ontspanning in 1!

Prachtige natuur met een overvloed aan olifanten. Bijzonder gastvrije en vriendelijke bevolking. Super fijne gids/chauffeur. Heerlijke hotels!

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 30-08-2018

Prachtige, afwisselende reis door een fantastisch groen, cultureel en gastvrij Sri Lanka.

Deze reis biedt een leuk, cultureel en afwisselend programma en je krijgt een goed beeld van het fantastische Sri Lanka te zien. Wij hebben Polonnaruwa, Horton Plains en Yala als optionele excursies er bij gedaan. Zorg wel dat je bij Horton Plains goed weer hebt. Alleen dan is deze wandeling de moeite waard. Polonnaruwa is leuk als je van tempels houdt, wij gingen met de auto maar je kan er ook mooi fietsen! Yala is een aanrader. Prachtig safaripark met veel verschillende diersoorten. Tip: beklim in Sigiriya niet de Sigiriyarots maar de Pidurangala. Deze biedt uitzicht op de andere rots en is vele malen goedkoper. Algemene tip: wees je er van bewust nog wel een aanzienlijk bedrag te reserveren voor fooien! Wij vonden dat de info hierover wel wat beter mag. Gids: 10 euro per dag, kofferdragers geld per koffer, externe gidsen een fooi, schoonmakers kamers enz. En kijk uit bij excursies naar bv theetuinen enz. Zeer agressieve verkopers!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-08-2018

Mooie rondreis waarbij veel natuurparken worden aangedaan!

Mooie rondreis door een geweldig land! Veel gezien en meegemaakt, alles was ook goed verzorgd. De meeste hotels waren zelfs boven verwachting. Ook veel natuur gezien, iets wat wij erg leuk vinden. Het hoogtepunt was de parade tijdens het jaarlijkse boeddhistische feest in Kandy. Een 'once in a life time' ervaring! Wij kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-08-2018

Azie/India in een notendop

Srik Lanka is een mooie samenvatting van India en Azie op 1 eiland. Veel afwisseling tussen cultuur en natuur.

Dhr. O
8,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Gastvrije mensen, bijzondere cultuur en een gevarieerde natuur

Anoniem
Terug naar boven