Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

34 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 16-01-2018

Sri Lanka heeft het allemaal

Sri Lanka is de perfecte combinatie van strand natuur en cultuur. Lieve mensen, wilde olifanten en walvissen alles voorwaarden voor een fijne vakantie dus. Ga snel nu het nog relatief onontdekt is.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 07-01-2018

Een onvergetelijke ervaring, wat een prachtige reis

De reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Alles was van het begin tot het einde prima geregeld en we hoefden ons zelf nergens om te bekommeren. We hadden een hele aardige, rustige chauffeur/gids Maharoof die gedurende de hele reis voor ons klaarstond en zijn best deed om alles te regelen. Zodra we bij een excursie aankwamen, stond de lokale gids al op ons te wachten en dat zorgde ervoor dat we gelijk aan de excursie konden beginnen. De hotels waren netjes en het eten was over het algemeen in buffetvorm en goed verzorgd. Het weeshuis van de olifantjes, de treinreis met de lokale bevolking, de rots van Sigirya en de prachtige natuur hebben een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Het enige minpuntje vonden wij de fooien, die best wel aan de hoge kant waren en aan alle betrokkenen gegeven moesten worden, waardoor er nog een aardige kostenpost bijkwam.

Mw. P - Egmond Aan Zee
9,0
Toegevoegd op: 06-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. du B - Barendrecht
8,6
Toegevoegd op: 05-01-2018

Relaxed zonder zorgen door Sri Lanka!

Dhr. P - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 04-01-2018

Het was goed zo

Dhr. van V - Amersfoort
9,5
Toegevoegd op: 23-10-2017

Schitterende goed verzorgde vakantie!

Heerlijke vakantie , goed verzorgd. Hele goede en snelle oplossing bij een slechte accommodatie. Goede betrokkenheid van de reisorganisatie ook tijdens de reis

Mw. van L - Boskoop
8,6
Toegevoegd op: 21-10-2017

Mooie reis door een veelzijdig land

Zeer mooie reis door veelzijdig land, met geweldige gids/chauffeur Jayan.

Dhr. W - Deest
9,5
Toegevoegd op: 21-10-2017

Super vakantie met aardige mensen. Wel veel extra optionele dingen gedaan om de reis compl. te maken

Top vakantie gehad. We hebben wel alle extra optionele excursie gedaan waardoor de reis naar onze mening pas echt compleet was. Dit geeft wel een aardige extra kostenpost. Daarnaast een erg fijne gids genaamd Yohan gehad die ons echt geholpen heeft de vakantie te krijgen die we wilden.

Dhr. W - Pannerden
9,5
Toegevoegd op: 13-10-2017

Prachtige rondreis,veel olifanten en zelf een luipaard gezien! Sam (onze gids/chauffeur) een topper!

In september hebben wij een onvergetelijke prive natuur rondreis gemaakt. Safari's waren heel bijzonder, veel olifanten, kleurrijke vogels en waterbuffels in het wild en van dichtbij gezien. Zelfs in het noorden van Sri Lanka een luipaard op korte afstand! Prachtig land, vriendelijke mensen, heel kleurrijk. De lokale keuken is smaakvol, afwisselend en kruidig. Sam (onze chauffeur/gids) reed ons op een prettige en veilig manier door Sri Lanka. Een prachtig mens, die ons vele mooie plekken in zijn land heeft laten zien. We hebben mooie herinneringen opgedaan en zullen Sri Lanka niet snel vergeten.

Mw. B - Arnhem
9,5
Toegevoegd op: 11-10-2017

Prachtige ervaring

De "Mooiste van de natuur" reis is fantastisch! Sri Lanka is een heel divers en prachtig land, waar je van de ene verbazing in de andere valt. Voor ons was dit een eerste keer om samen met een prive-chauffeur te reizen maar dit is ook erg goed bevallen. Absoluut een aanrader!

Dhr. D - Voerendaal
Terug naar boven