Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

46 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een prachtig land, maar Kapila maakte het geweldig!

Wij hebben erg genoten van het prachtige land en de geweldige excursies. De wisseling tussen actieve excursies en rustige bezienswaardigheden was goed. De gids heeft ons uitstekend geholpen! We hebben er een nieuwe vriend bij!

Dhr. R - Alkmaar
10,0
Toegevoegd op: 08-04-2018

Eerste keer FOX en Sri Lanka, geweldige ervaring alles super verlopen.

We waren zeer tevreden over de lokale gids. Deskundig, vriendelijk en beschaafd. Het programma was niet overladen, maar we hebben toch heel veel gedaan en gezien. We hebben een prima beeld van het eiland, de cultuur, de natuur en de bevolking gekregen. Met de gids was het programma goed te bespreken, kleine aanpassingen waren geen probleem. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. We hadden schitterende hotels. De organisatie was top!

Mw. R - Sittard
9,5
Toegevoegd op: 06-04-2018

Geweldige reis in een mooi en vriendelijk land.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Prachtige natuurreis met grote varieteit aan wildlife

Wij hebben de Horton plains wandeling en de Yala excursie toegevoegd aan het reisprogramma. Deze mag je beide niet missen. Op de wandeling mooie vergezichten en een leuke waterval en in Yala zoveel dieren gezien dat het je de grote hoeveelheid jeeps weer doet vergeten.

Dhr. van der B - Gouda
10,0
Toegevoegd op: 01-04-2018

Prachtige reis meet veel afwisseling en zeer aangename gids-chauffeur : Dushara

We hebben een prachtige reis gehad in Sri Lanka. Zeer goede hotels, begeleiding door persoonlijke gids en prachtig land met mooie excursies. Niets op aan te merken. Perfecte organisatie van fox . Dank aan onze zeer goede gids en chauffeur Duchara.

Dhr. LA L - Tongeren
7,6
Toegevoegd op: 31-03-2018

Mooie rondreis waarbij je zelf nergens meer over na hoeft te denken.

De gids is bepalend voor je vakantie, wij hadden een perfecte gids! Hij heeft ons rustig door het land gereden, wat in het hectische verkeer een hele prestatie is. We zijn geïnformeerd over cultuur, gebruiken, architectuur historie en religie. Deze reis ontzorgt helemaal, alles is geregeld, de hotels zijn van top kwaliteit en het programma laat je heel veel mooie dingen zien. De locale ondersteuning bij vragen/problemen is uitstekend. De combinatie van het programma en het land laten weinig ruimte voor eigen invulling. Sri Lanka kent een tweedeling tussen de wereld voor de toeristen en voor de locale bevolking. Het programma houdt hier rekening mee waardoor het lastig is om het echte Sri Lanka te ervaren, je ziet alleen de toeristische kant. Gelukkig heeft onze gids ruimte gemaakt voor onze expliciete behoeft om meer het locale leven te ervaren. Deze reisvorm past niet bij onze behoefte, wij wandelen liever door het echte leven.

Dhr. B - Kerk Avezaath
9,5
Toegevoegd op: 20-03-2018

Een prachtige mix van natuur en cultuur.

Kalu’s hideaway was een geweldig hotel. Jammer dat je hier maar 1 nacht verbleef. Een dag minder strand en een dag meer daar zou mij veel plezier hebben gedaan. Onze chauffeur/ gids, Malaka is een aanrader. Goede en veilige rijstijl, wist veel te vertellen. Zorgzaam en attent, hij heeft ons verwend en voorgoed verpest. Op de wandeltochten had hij altijd extra flessen water bij zich voor ons. Bij de safari’s zorgde hij voor de verrekijker. Een uur voor we bij de hotels waren belde hij of de kamers klaar waren en volgens verzoek ingedeeld.We willen niet anders meer dan een reis met eigen chauffeur/ gids.

Mw. S - Lelystad
10,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

Deze reis was inspirerend en onvergetelijk.

Als je met je eigen chauffeur/gids goed bespreekt wat je wilt zien en wat je verwachtingen zijn dan kan jouw chauffeur/gids dit weer bespreken met de gidsen van de verschillende excursies/safari's. Hierdoor werd onze vakantie onvergetelijk. Neem wat oude t'shirts e.d. mee om achter te laten, je maakt de mensen er erg blij mee. In de verschillende hotels is een klamboe niet nodig. Als je gevoelig bent voor muggenbeten dan is Deet wel aan te bevelen. Hou je van de natuur, flora en fauna, safari's en cultuur dan is deze reis een hele goede keuze.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

Helemaal te gek.

Mw. van C - Oosterhout Nb
9,0
Toegevoegd op: 15-03-2018

Een fantastische babymoon om nooit meer te vergeten

Zeer geslaagde reis. En heel fijn dat Amila (onze gids/chauffeur), ons hielp kiezen van de excursies. Een hotel was is niet bevallen, maar gelukkig bleven we nergens lang. Jammer dat de kanotocht naar een dorpje nogal kort was. Bovendien moesten we ivm regen met de tuktuk daar weg. Ik had ook liever gezien dat er iets meer excursies inclusief zijn. Aangezien iedereen ervan uitvaag dat je deze excursies gaat doen (en die je ook echt wil doen). Kortom een hele fijne ervaring. Geweldig mooi land! En fijne mensen. Echt een aanrader!!

Anoniem
Terug naar boven