16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

 

De allermooiste natuurgebieden van Sri Lanka!

Ontdek het veelzijdige Sri Lanka! Dit mooie land staat vooral bekend om haar vriendelijke bevolking en de prachtige tempels, maar de natuur van Sri Lanka is misschien nog wel haar meest waardevolle schat. Van tropisch laagland tot weelderig begroeide bergen, Sri Lanka is ontzettend divers.

Deze reis is perfect voor natuurliefhebbers aangezien wij u meenemen naar de mooiste natuurparken van Sri Lanka!

Gedurende deze reis komt u langs de oudste stad Anuradhapura, hoofdstad Colombo en het vissersstradje Negombo. Daarnaast bezoekt u ook het fraaie Wilpattu National Park, het grootste nationale park van Sri Lanka en met wat geluk kunt u hier de lippenbeer en het luipaard vinden. Een reis naar Sri Lanka is niet compleet zonder de mooie Aziatische olifant te spotten, in het Uda Walawe National Park is dit zo goed als gegarandeerd! Benieuwd wat u nog meer bezoekt?

Comfortabele hotels, veelal met heerlijk zwembad
U verblijft onderweg in comfortabele hotels, waar mogelijk beschikt u over een mooi zwembad. Aan het einde van de reis verblijft u in een rustig strandhotel, om uw rondreis ontspannen af te sluiten.

Ga op avontuur in de prachtige nationale parken van Sri Lanka
Tijdens beschikt u over een airconditioned auto met uw eigen privéchauffeur, die als uw gids u meeneemt naar de mooiste plekjes! De entreegelden van de nationale parken zijn inbegrepen. 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit